Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | februari 7, 2022

Vårt hus är sålt!


Ja… Ni läste rätt. För några veckor signade vi på papperna för försäljningen utav vårt hus. Ett otroligt spontant beslut, eftersom att huset varken låg uppe på Hemnet, vi hade inte tagit några bilder och vi hade inga visningar med massa folk. Men det blev sålt ändå.

Efter sign ville vi naturligtvis fira, så vi ringde Basse, Denize och hunden Charlie som kom på studs! ”IN MED BÅBBEL!” skrek jag. Förlåt mina vänner för att bilden hamnade här, trots att jag sa att den bara var för privat bruk. Det var den!! Men ni blev så fina och det var ju trots allt en av de största stunderna för oss in a long time.

Åt lite chips med löjrom bla bla (när ska man tröttna på det?) och pratade om allt kring försäljningen. Det känns väldigt bra att flytta (eftersom att vi hade tänkt att lägga ut huset under 2022). Men samtidigt väldigt väldigt vemodigt såklart!! Vi älskar ju vår svarta borg. Vårt hem. Vårt allt.

Men nu väntar nya roliga äventyr… Hoppas vi!


3 kommentarer3 kommentarer om “Vårt hus är sålt!”

    Stort grattis! Nu blir jag jättenyfiken på om ni köpt hus?! Senst verksde det inte gått vägen! Ska bli spännande att följa dett och grattis igen!!

    Svara

    Åh så kul! Grattis! Är så spänd på vart det bär av nu? Hittat något än? 😍

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här