Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:32 | januari 17, 2022

Pissig vecka – matförgiftning och corona

Ja vad ska man säga? Vissa veckor har man mer flyt, och andra mindre haha… För att fatta maj kört: 

I förra veckan gick vår familj igenom en stor omvälvande privat grej. Samtidigt som jag bollade jobbiga grejer med jobbet som sög ut musten ur mig totalt. Så när allt tillslut redde ut sig, så blev jag prick på sekunden jättesjuk. Jag som aldrig är sjuk annars trodde att det var corona, men efter ett gäng olika tester så insåg jag att det bara var all stress som kom ut ur kroppen. 

Så efter ett par dagar åkte jag och P iväg på en övernattning på hotell bara för att ANDAS lite.


Världens bästa mamma tog William och Bruno och som vi njöööt det dygnet. Vi åt god mat, bastade, badade isvak (absolut inte jag ni känner ju mig, varmt ska det va!) och sov ut. Kan varmt rekommendera Krusenberg Herrgård. Mycket barnvänligt också!

Men sedan lyckades P bli matförgiftad påvägen hem. Så det var inte ett speciellt långt njut. Men men äsch!

Så de senaste två dagarna har jag försökt att rodda allt med jobb, hem, hushåll, William och Bruno själv. Nu mår P mycket bättre *peppar peppar* så nu längtar jag efter att bara återgå till det normala vardagskaoset!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Pissig vecka – matförgiftning och corona”

    Vad har du för lipgloss+nyans på sista bilden?😍☀️🙏🏼🙏🏼

    Svara

    Att bli matförgiftad är aldrig kul. Har själv nyligen blivit det och mådde så otroligt dåligt 🤮

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här