Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:09 | september 1, 2021

Jag har köpt min första egna bil!

Ja ja ja här kommer världens ytligaste blogginlägg, men jag vet ju att allt som skrivs härinne sparas i åratal. Och jag själv blickar tillbaka och scrollar i arkivet, och då vill jag ändå att det här ska vara med. För det känns så stort!

Eller ja, på ett sätt känns det asstort. Just för att jag har uppnått ett mål jag har haft länge. Och drömmen om just en vit Range (med beige inredning och svarta fälgar och tonade rutor) började alltså långt innan jag tog körkort. Men vägen till min egna bil började såklart med att jag började ta körlektioner för typ tre år sen. Okeeej nu kom vi in på den historien så det kan ni ju få läsa om också ifall ni inte har gjort det innan:

För två år sen tog jag alltså körkort. Vilket i sig såklart är en BIGGIE! Jag hade övningskört hit och dit, men ska något bli av på riktigt så måste jag göra det helhjärtat. Vilket jag inte gjorde. Men för två år sedan så tog jag mig i kragen och tog ledigt i 1,5 vecka, och åkte på en intensivkurs i Flen. Och sju dagar senare så kom jag ut med högsta poäng och en godkänd uppkörning!!! DET kan kan säga er, att det var STORT för en tjejja med ADHD att klara det.

… Nu fick jag det skrytet sagt också hahaha, men det jag ville komma med det, var att DEN klappen jag gav mig själv på axeln då, var mycket hårdare än den jag gav mig själv efter bilköpet. Även fast det här är stort för mig också såklart.

Men här är den i alla fall!!! Min alldeles egna bil. Oh lord vad jag älskar den<3 Synd att jag inte åker mer än tusen mil per år, för det hade jag gladerligen kunnat gjort i denna hahaha.

Under tiden jag har varit off här på bloggen, så har min kille startat ett nytt bolag (hashtag #saltsjoboobil). Är så stolt över honom och att han satsar på sin dröm. Så vi får se om han får hoppa in och sälja den här pärlan en dag och att jag byter den mot en liten Mini Cooper. My all time favorite car<3

Buhu, det är nog det enda tråkiga med kids? Att man behöver mycket packutrymme när man väl ska iväg. Annars hade jag haft en Mini tills dagen jag dör tror jag hahaha. Men men jag får trösta mig med att min nya bil förmodligen är lite mer trygg om vi skulle krocka.


1 kommentarerEn kommentar om “Jag har köpt min första egna bil!”

    Wow vilken kärra! Nu kan du susa fram som the Queen of roads.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här