Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:15 | juli 6, 2021

Fira lanseringen på Spesso

Herregud vad nervöst det var igår. Inför varje lansering har jag sån prestationsångest att jag ifrågasätter allt med mig själv och alla val jag gjort i hela mitt liv ungefär haha!! Men sen när man går live är det som att proppen går ut. Jag är alltid så nojig över att det ska falla helt platt? Att jag ska bli utskrattad? Att ingen handlar? Ja ni fattar.

Oversize Linnekavaj H&M | Klänning Notes Du Nord 2år gammal

Men igår orkade jag inte sitta hemma och STIRRA in iu min mobilskärm tills klockan slog hel. Så därför bokade jag in en dejt med en tjejkompis på en av Stockholms nyare och trendigare ställen – Spesso. Under tiden jag var gravid så tänkte jag att restaurangerna skulle slå igen (pga corona). Men herregud vad mycket nya ställen som har öppnat? Så nu måste jag ligga i om jag ska hinna bocka av alla.

Tog en dejt med min älskade Karin! En vän jag har lärt känna då hon, liksom jag, är ”flickvän till en i gänget”. Ja ni hajar. Jag känner nog ingen som inte har hört mitt skryt om min tjejkompis Karin. Den smartaste och goaste kvinnan i stan. Jag är så glad att jag har henne!

Jag åt vildsvinsragu. Herregeeeuuud va smarrigt! Rekommenderar den varmt.

Jag förstår faktiskt hypen kring Spresso. Det är något med takbarer som är otroligt osvenskt. Kanske därför man älskar det så mycket? Tjejkvällar är det mest underskattade som finns i livet. Var hemma vid 01. Sjuk grej att restaurangerna har öppet till 01 nu? Någon sa att klubbar har öppet till 04 också? Det känns ju helt galet? 

Edit:
Tusen tack för alla era fina ord kring kollektionen och att ni redan har handlat så galet mycket. Jag är så tacksam att det på riktigt värker i hjärtat <3 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här