Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:07 | maj 5, 2021

Lattemorsa på stan och en crazy natt

Kappa Zara | Klänning H&M

Såhär spenderade jag min tisdag! På en uteservering inne i stan med en annan lattemorsa – Henrietta!

GÅMMAN herself!!! (Kölla vad hon har i örat också – ett Honey Comb örhänge som jag har designat!!)

Tänk att vi var beräknade med 1,5v mellanrum, och att bebisarna ploppade ut samma vecka (okej absolut inte ploppade ut fyfan vad vi fick kriga). Det är så galet att gå igenom en sån grej tillsammans med en kompis (och vår älskade Jossan nere i Marbella som också födde sin son samma vecka som oss!).

Henrietta och jag känner varandra sedan ish 5år tillbaka. Hon är ifrån Linköping och har varit vän med P forever. Men hon är även i min bransch (influenzzaaaa) så det var igenom det vi började hänga.

Tänk att jag plötsligt är en sån där SÅKALLAD ”mamma” som går på stan med en BARNVAGN som slår sig ner på en uteservering och snackar skavsår i underlivet. Hahaha jag har så svårt att greppa det!!!

Efter att ha blivit nekade att sitta på Strandvägens uteservering då vi hade med oss vagnar så promenerade vi vidare till Butiken utanför Diplomats Hotell. Haha jag har aldrig blivit nekad att sitta på en restaurang innan men någon gång måste väl vara den första gången. Finns det någon app där man hittar barnvänliga restauranger och caféer eller? Som typ Waze där användarna lämnar omdömen? Om inte kan väl ngn utav er därute starta en sån app tack!!!!

Dock hade caféet ingen bra byta-blöja-toalett om man inte ville använda golvet. Så vi gick hem till Henrietta och Billies lägenhet ett stenkast bort.

Där blev det lek och bus i söffan för kung och fosterland!

Det är så så viktigt för mig att William får en bra kvinnosyn. Då är det perfekt att han har starka pinglor runtomkring sig ifrån start. Tack Billie för det!!!! Du kommer vara så mycket viktigare för W än du någonsin kan ana!!!

Nytt frotté set, tog strl M. Det kostade typ 200 spänn. Länk (klick! Adlink!)

När vi kom vi hem så hade William för typ andra gången i sitt korta lilla liv en skrikfest. Vår lilla älskling kan ha svårt att få ut rapar osv osv och då blir han superledsen när det bara kluckar i halsen på honom. Det måste ju vara obehagligt så det förstår jag verkligen<3

Så inför natten delade vi upp oss, så att en utav oss alltid kunde vara någorlunda utvilad om han skulle röja hela natten. Men sen vaknade jag upp i Williams sovrum imorse och insåg att P hade tagit hela natten i alla fall. Så då tog jag det vi hade hemma och slängde ihop en väldigt basic frukost à la Ellionora! ADHD-kaffe och yoghurt med frukt och gräjer!!

Och sedan dess har vi hunnit bada och jobba lite. Denna bilden var tänkt att bara hamna på vår privata IG men han är ju så förbannat söt så here u go!!!!

(Gud jag kan verkligen inte identifiera mig med att vara förälder ännu inser jag när jag kollar på bilder på honom?!)


6 kommentarer6 kommentarer om “Lattemorsa på stan och en crazy natt”

  Haha jag relaterar så mycket till din sista mening! Har fortfarande svårt att greppa att jag är förälder och då är ändå min dotter 1,5 år nu och dessutom väntar jag tvillingar till hösten 😂

  Svara

  Alltså sån dröm att kunna dela upp nätterna!! Jag är själv nybliven mamma och skulle gääääärna göra samma, men hur löser ni maten? Ger ni ersättning då?:)

  Stor trött kram

  Svara

  Hej fina!! Ja precis! Då har vi bara en Baby Brezza bredvid sängen (kostar en slant men vi fick våran på min babyshower men oavsett hade vi köpt en pga sinnessjukt värt att slippa hålla på att måtta och blanda själv osv på natten!!!!!). Iaf då klickar vi på ”ON” och 4sek senare har vi en varm flaska ersättning. GULD VÄRT verkligen!!!! Det gör ju att stämningen hemma är mkt bättre, för ngn av oss har alltid fått 6h sömn i sträck. Och framförallt är vi bättre föräldrar till William (eller ja kanske mest jag pga superkänslig för lite sömn, läkaren säger att det beror på min ADHD men I dont know haha). KRAM <3

  Svara

  Michaela Forni har ju skapat en bebis/mamma-app, fick för mig att där kanske finns restaurangtips? 🙂 från en icke-mamma haha. Puss o kram

  Svara

  OMG VA!!! Jag har ju den appen (BabyJourney) måste in och kolla direkt!!!!!!!!! Stort tack!! <33333

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här