Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:15 | mars 14, 2021

Nykär, mjölkstockning och familjemys

Typ såhär harmonisk och chillad känner jag mig just nu. Livet har på riktigt aldrig känts så komplett.

Tre saker jag är tacksam för just idag:

– Bumlingen. Såklart! Jag älskar honom så orimligt mycket. Vakna nätter känns inte ens som en match för jag är så löjligt nyförälskad och blir bara glad för varenda sekund tillsammans med honom.

– Min kille. Han är? Om? Möjligt? Bättre? Än? Vad? Jag? Trodde? 100% pappamaterial och tar mer än hälften av allt ansvar stolt och med huvudet högt. Att se honom och Bumlingen tillsammans får mina äggstockar att vilja ha tusen barn ihop med honom. Han har växt på så många nivåer och inom så många kategorier haha. Varför sa ingen att något av det bästa första tiden med bebis inte bara är bebisen – utan även nykärleken man känner för sin partner? Jag känner mig som en lejonhona med min egna flock som jag ska skydda över allt. Det är en djurisk kärlek verkligen.

– Våra familjer. Dom båda har varit här nu och Bumlingen är omringad av så mycket människor som har längtat efter honom och älskar honom. Min lillasyster tar ju även Bruno just nu (ska hämta hem honom imorgon), bara en sån sak! Tacksamheten är enorm. Det är superviktigt för mig att Bumlingen får en tight relation till alla i sin släkt. Dels för att jag själv inte alltid har haft det på båda mina familjesidor, men också för att jag tror att det är bra för barn att känna trygghet hos flera vuxna.

Äh ni får fyra saker jag är tacksam för:

– Våra grannar. Vi har ju enbart träffat våra familjer so far, men igår under lunchen så plingade en av våra tre grannar på dörren. Dom hade varit nervösa och gått på tå när vi var inne på förlossningen. Och blev superrörda av att se lillemannen plus gav extremt fina presenter. Jag kan inte förstå att våra grannar har gått in i en butik, tänkt på Bumlingen och handlat något till honom? Jag blir verkligen så rörd över den omtanken och att någon bryr sig så mycket om oss och honom.

Våra grannbarn (som vi hänger en del med) stod igår på sin sida av staketet och vinkade och försökte få sig en liten sneak peak av pojkspolingen. Älsklingar!! Jag måste smsa deras föräldrar i veckan så vi kan träffas på en kaffe utomhus.

Något jag aldrig trodde när vi köpte huset var hur stor betydelse grannar har? Eller kan ha i alla fall. Men vi älskar verkligen alla våra grannar och hjälper varandra hela tiden med grejer. När man bodde i lägenhet sa folk knappt hej till en om man stod i hissen ihop haha.

Tänk att han låg därinne för fem dagar sen? Hur fick han ens plats? Jag undrar verkligen det genuint. Jag har EN grej som är lite jobbig atm och det är mjölkstockningen jag har just nu. Är inne på dag tre med den. Så nu är febern med mera borta men jag har gått upp ungefär fem storlekar och inga kläder har passat hahaha. Plötsligt förstår jag varför kvinnor med stora bröst klagar på att inga kläder passar… Det har ju liksom aldrig varit ett issue innan…


3 kommentarer3 kommentarer om “Nykär, mjölkstockning och familjemys”

    Hej! Kan man köpa Honey Comb ringen någon annanstans än hos Safira? Den i silver är slut där. Den är såååå fin!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här