Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:23 | mars 14, 2021

Här är han!

Säg hej till Bumlingen!!! Vårat älskade lilla mystroll.

Jag kan verkligen inte förstå att hans 56cm (!) och 4,7kg (!) fick plats i min mage. Samtidigt som: är det i någons mage han skulle få plats så var det ju i min. Jag är ju rätt mycket längre än medel i Sverige för att vara kvinna hehe (185cm), så jag har ju en lång mage. (Eh?? Har någon någonsin refererat till sin mage som lång? Jag tror inte det va?).

Min mormor är pytteliten, så när hon höll i Bumlingen så såg han helt enorm ut. Hennes kropp hade ju aldrig producerat ett så stort barn? Eller tror ni inte att det är så? Kroppen är ju ändå rätt mycket smartare än vad man tror så det känns ju logiskt?

Kofta gåva ifrån Luxemburg orkar ej kolla märket nu haha | Body H&M | Byxa Lindex

I alla fall! Just nu så sover och äter han mest hela tiden. Observera hans lilla mjölkdroppe i mungipan hehe 🙂

Är det för övrigt nu jag börjar lägga upp dagens outfit – feat Bumlingen edition? Sköja!! Men det är väl lika bra att jag skriver vart plaggen är ifrån eftersom att jag redan har blivit bombad med frågor hehe. Jag kommer ju ändå skriva ut vart jag har köpt mina plagg.

Till er som frågar om vilka storlekar han använder så går stoora 50or på, större 56or och 62orna viker vi bara upp. Allt vi hade med till BB i strl 50 var för litet (hade tre outfits). Likaså de tre mössorna hahaha. ÄLSKLINGEN JAG VILL BARA GOSA SÖNDER HONOM<3


15 kommentarer15 kommentarer om “Här är han!”

  Min mamma är pytteliten och jag var 5,6 cm & 4,8 kg. Jag är 178 cm och smal/normalbygd och mitt ena barn var 5,3 kg & 57 cm och som avslutning var min farmor liten men hon födde min pappa på 5,6 kg & 56 cm så det kan nog vara lite hur som med det där😀
  Stort grattis till fina pojken!! 🥰

  Svara

  Ja då stämde ju inte alls min tes! Men födde du med KS? Visste ni sedan innan att bebis skulle bli lite större? KRAM <333

  Svara

  Nej, han är föds vaginalt. Gjirde två tillväxtultraljud och enligt båda skulle han väga 4 kg. Höll på att sluta riktigt illa.
  Så fin han är lille Bumlingen! Vår pojke hette Bamse i 3 månader för vi kunde inte bestämma oss 🙃

  Svara

  ÅHHH, världens största grattis. Så fin han är! Jag är 170, första barnet vägde 4kg och var 56 cm. Inget jag tog med till BB passade heller pga lång 😅. Halva garderoben var bara att lägga undan. Fick i alla fall revansch med barn 2 som vägde 3,6 kg och var 52 cm. Kul att kunna använda allt som inte blev använt med första.

  Lycka till med allt och njut av den fina tiden. Kram!

  Svara

  Ahhh vad fin han är! Jag vet inte hur förhållandet är mellan mammans längd och nyfödd men jag tror att det stämmer som du säger.En liten gullunge är det i alla fall!

  Svara

  Vill höra allt om förlossningen och känslor/tankar efter <3 själv gravid i v.34 och längtar så mycket nu! Var som du lite rädd inför förlossningen men fan vi tjejer klarar allt <3

  Svara

  Vilken underbar liten unge, han är ju gudomlig. Ta hand om er och njut av er lilla bebis! Vad tycker Bruno om lillen?

  Svara

  Jag ska sättas igång på måndag då vår lilla kille låg på -20% i tillväxt nu i vecka 40+0 och beräknades väga 2861 gram så kanske runt 3 kg på måndag. Jag är liten 155 cm och vägde 47 kg innan graviditeten. Läkaren sa att det är optimalt för kroppen att skapa ett barn gjort för en men så blir det nog inte alltid. Jag själv vägde 2,6 vid födseln i vecka 42 och min mamma är 165 cm. Min kollega är 160 cm och jättesmal och hennes son föddes med igångsättning 42+0 och vägde 4200 gram var inte optimalt för hennes kropp 🙈

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här