Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | februari 11, 2021

Ny matta under matbordet?

Nu när vi håller på att renovera köket här hemma så har jag fått feeling att ta tag i annat som jag har skjutit på. En sån grej har varit att köpa en till matta att ha under matbordet som man kan byta lite med ibland. Den vi har nu är en gammal ifrån Classic Collection och vi ÄLSKAR DEN. Men i och med det spexiga mönstret och den mörka gråa färgen, så skulle jag vilja köra denna på vintern och sedan någon annan ljusare matta sommartid?

Jag får frågor om vårt matbord hela tiden, och det är måttbeställt utav ett företag i Vasastan (som jag tyvärr inte kommer att rekommendera pga för dyrt + försenat med månader + strul med iläggsskivor osv).

Matta liknande | Matbord liknande här & här.

Alla mattor vi har i hela huset är enfärgade. Dom flesta är måttbeställda ifrån Ruugs.com (får en bille frågor om dem med och vi har beställt ifrån dem sedan vår första lägenhet tillsammans så jaaa vi är fortfarande lika nöjda). Men under matbordet så vill vi ha något lite spexigare. Helt ärligt så har jag inte hunnit kolla runt på internet så mycket ännu, så jag tar gärna emot tips! 

1. Asplund | 2. Mio | 3. Jotex

Helst vill jag inte ha en vit matta egentligen (som nr ett). Dels utav praktiska skäl men också för att den hörnan i huset redan har vita gardiner med mera. Men jag gillar det ojämna diskreta mönstret! Eftersom att jag inte är helt såld dock så känns det mer värt att köpa någon utav de andra två som dessutom kostar typ en tredjedel så mycket.

Nummer två tycker jag är superfin och prisvärd! Den har karaktär och att det ”händer något” + känns som en bra matta när man får kiddos haha! Jag älskar den. Nummer 3 däremot är faktiskt min favorit just nu för att den känns så mjuk i sitt mönster och med sina dova färger.

Vilken tycker ni är finast? Och har ni tips på vad som skulle passa hemma hos oss? Det här är inget jag bara vill hasta ihop för då kan det lika gärna va hehe. 


6 kommentarer6 kommentarer om “Ny matta under matbordet?”

  Trean tycker jag passar in fint hos er, härligt med de mjuka formerna till det kantiga bordet, köket, fönstren, betonggolvet mm 😄
  Samt fin färgskala till träbordet och den nya färgsättningen i köket 😍

  Svara

  ÅH tack!! visst?! Det skulle få vardagsrummet och köket att smälta ihop bättre och bli mer enhetligt! 🙂 <3

  Svara

  Kan varmt rekommendera golvabias sisalmattor. Tror verkligen det hade passat hos er 😍❤️

  Svara

  Åh tack!! vill dock inte ha en sisalmatta just här <3 men tack ändå för tips!! tycker det är såååå fint <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här