Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | februari 9, 2021

Life update – andra influencers firar med en Chanel

Halloj era sköjare! Mår ni bra idag? Jag mår finemang tack! Förutom att jag måste ha sovit konstigt inatt för jag går helt snett idag och har asont. Får bryta min karantän för att träffa min massageteraput, detta måste bort om jag ska kunna röra mig över huvudtaget den här veckan ha ha. Så min kille bokade in en tid hos henne imorgon. Jag längtar så jag spricker nästan<3

Igår gick vi ju live med Honey Comb kollektionen, och då skickades det ut prerssutskick till influencers med produkterna. Och kort därefter blev jag taggad i den här bilden som Bianca Gonzales la upp<3 Hon verkade gilla sina Honey Comb örhängen vilket var så kul! <3 Det är en sååååå läskig känsla att släppa en produkt för man vet aldrig vad människorna som köper produkterna kommer att tycka.

På morgonen hade jag fått den här videon ifrån Olivia som jobbar på Safira också. Det var hon som stod och packade alla buden den stjärnan <3 Det slog mig när jag såg detta att det enda som ni inte fick vara med och bestämma över var vad pressutskicken skulle innehålla, annars har vi gjort allt tillsammans!

Andra influencers unnar sig en Chanel efter ett kollektionssläpp. Själv önnade jag mig en semla. Skämt å sido!! Eller alltså vi har göttat oss med semlor och firat. Men sedan mitt blogginlägg igår om drömmar, så har jag tänkt lite på en dröm jag har haft i många år men som jag inte kan förverkliga så länge vi bor där vi bor. 
… Nämligen ett vitrinskåp. Det finns nog ingenting jag drömmer om mer än just det. Men tyvärr finns det inte en enda kvadratmeter över till det i vårt hus. Jag hade LÄTT offrat ett utav alla våra stora fönster för ett vitrinskåp. Det är inte bara skåpet i sig jag avgudar (ni vet ett svart med spröjsade dörrar och glas). Utan det är ju att ha ett ställe där jag kan SE mitt porslin hela tiden. Samla på de serierna jag älskar med mera. Porslin är en av få saker i livet som PÅ RIKTIGT ger mig rusningar i hela kroppen.

Andra drömmar då? Jag letar som en galning efter lite ”vintage set” till William (eller Arthur?! eller vad han nu kommer att heta?!) i dova färger som detta här över. Framförallt sweatshirts. Det finns inget gulligare än en lite oversized sweatshirt, en stor mössa, tights och ett par vans. Tyvärr verkade hemsidan där jag hittade detta setet vara ren skit, och kundrecensionerna tydde på att man inte ens fick sina produkter ha ha. Så jag kommer inte att tipsa om den hemsidan.

En annan kul grej är att vi har köpt en Polaroid kamera, äntligen! Dom kostar några hundarlappar och jag har dragit mig för att köpa en i vadå? 4år? Ren idioti. Nu är det gjort i alla fall och planen är att den ska med till BB. På så sätt kan vi fylla Bumlingens böcker om hans ”första år i livet” med fysiska bilder.


På tal om fysisk bild så ska ni få någonting helt annat här, en GIF på mig dansandes till ABBA 15min innan lanseringen utav smyckeskollektionen igår. Jag är seriöst så stolt och glad över att jag lyckades ro lanseringen i land med tanke på graviditeten trots alla kramper jag har haft, och trots att jag är i vecka 38+3. Om jag blir gravid någon mer gång kommer jag att ta ledigt mycket tidigare, men nu är det gjort och jag överlevde! Då måste man ju köra en segerdans!!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Life update – andra influencers firar med en Chanel”

  Du är helläcker med dansen,jag kunde inte hålla mig för skratt.Återigen smittade din glädje av sig! Håller tummar för att det blir stor succé med smyckena,de ser superfina ut!

  Svara

  Åh vill också köpa en polariod! Dock så känns det som att – trots att kameran är relativt billig – det är dyrt i längden då papperet kostar? Eller har du hittat billigare alternativ? Tacksam för svar! Har typ väntat med att köpa en då det känns som att påfyllning av papper dragit iväg rejält i pris och då känns det inte längre värt.. Men jag vet inte, älskar ju det fysiska. Kan sakna det i dagens samhälle!!<3

  Svara

  Har inget billigare alternativ, men kommer inte använda den varje dag heller hehe 🙂 Tänker att en fin grej kan vara att ha med den på typ bröllop? Och fota åt vänner som man sen klistrar in i en bok och ger bort som bröllopspresent 🙂 <3

  KRAM <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här