Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:09 | januari 22, 2021

Hur hamnade vi här?


”Herregud VEM börjar renovera i slutet utav en graviditet precis? Man kan väl bara vänta? Det känns sjukt onödigt att dra på sig den stressen..?”
”Innan jul så tänker jag att jag går på mammaledighet, så har jag två månader att bara komma ner i varv inför förlossningen!”
”Smyckeskollektionen lanserar vi till sommaren så jag kan vara gravid i lugn och ro och ta god tid på mig efter förlossningen” 

 

Det här är alltså citat ifrån (håll i er nu)… MIG! Har jag hållit fast vid något utav det här? Näe. Hahaha ibland är saker så mycket lättare sagt än gjort. På ett sätt undrar jag varför jag i hela friden har tagit på mig såhär mycket energikrävande grejer både privat och i jobbet så tätt inpå förlossningen. Men samtidigt så är jag SÅ TACKSAM över att ha ett jobb som jag tycker är så pass kul att jag frivilligt har axlat allting? Jag har egentligen absolut noll ork till allt ovanstående som är på G just nu. Men det är så satans kul så kroppen jobbar på i ett rent lyckorus.

Nu låter det som att jag jobbar ihjäl mig kanske, men trots att arbetsdagarna den här veckan har varit 08-23 så är jag bra på att ta både fikapauser (heh) och långa bad mellan varven (samt att jag ju faktiskt har haft ett sjukt lågt tempo hela hösten).

Mitt motto i livet är ju att fika minst en gång om dagen. Men eftersom att jag enbart cravade KÅL (vem f*n är man?) det första halvåret som preggo så får jag ta igen det nu. Det finns ingen tid att spilla känner jag!!! Nya mottot är att: fika MINST en gång om dagen. Hoppas ni har haft en magisk vecka mina fina!!!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här