Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | november 25, 2020

5 saker jag kollar efter på Black Friday

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er. Om två dagar är det ju Black Friday. Det är en sjukt stressig vecka tycker jag för att det ploppar upp erbjudanden hela tiden haha! Men som jag och ni har pratat mycket om på Instagram Stories så kan det ju faktiskt också vara ett grymt tillfälle att fynda saker eller köpa julklappar. Jag rekommenderar aldrig spontanköp, utan man ska alltid tänka igenom sina köp i minst 24h innan man slår till. Vilket ju blir lite svårt inför BF därav en lista är livsviktigt hehe! Då blir köpen både mer hållbara ur ett miljöperspektiv men också ekonomiskt. För många är ju BF den enda möjligheten man har att kunna köpa julklappar också, och på så sätt är det ju en grym vecka.

Vill ni ha 7 spartips inför Black Friday? Läs då detta (!) blogginlägget jag skrev förra året. De tipsen funkar såklart lika bra det här året. 

Här kommer min lista för saker jag ska hålla utkik efter på Black Friday:

1) Ett nytt kameraobjektiv. Usch jag skäms över att skriva detta, men de tre objektiv jag har inhandlades 2016 och jag har verkligen vanvårdat dem. Folk skrattar alltid när jag kommer med mina stackars objektiv som båda är trasiga utvändigt, har fått damm i sig och saknar kameralock. Dem känns inte alls roliga att fota med längre, så därför har det mest blivit mobilbilder härinne senaste året vilket jag inte alls gillar. Jag vill inte ha exakt objektivet på bilden så ni vet hehe. Men viktigt är att det inte är vidvinkligt, att det går att zooma med och har bra ljusinsläpp.

2) En polaroid kamera. Jag har velat ha en egen sedan Gertrude fyllde 19år och vi köpte en till henne i födelsedagspresent haha! Dem kostar ju typ 1000kr med bilder inkluderat, så jag förstår inte varför jag inte bara har köpt en innan. Jag tänker främst att det vore kul att ha en för privata bilder nu under graviditeten/första tiden med bebis osv. Vi har flera polaoridbilder som sitter uppe på kylen härhemma, vilket är så mysigt<3

3) Soda Stream Flaskor. Våra har blivit helt sneda då vi råkade köra dem i diskmaskinen haha!! Så vi behöver verkligen nya och har inte fått tummen ur. Men köper jag ett objektiv på typ Elgiganten så måste jag lägga till Soda Stream flaskor i min varukorg haha.

4) Ett Bed Side Crib. Vi är ju sugna på ”Sebra serien”, men till en början tänkte vi oss det här Bed Side Cribet. Jag har pratat om det förr men Bruno sover ju i sängen så det känns säkrast att ha ett sånt här. Men jag vet inte om barngrejer reas ut? Får en känsla av att dem inte gör det pga det finns alltid en hög efterfrågan typ? Jaja vi får se.

Jag hade med ett par tofflor på min lista också, och dem finns fortfarande kvar i bakhuvudet. Men grejerna här över är mer prio hehe. Men köper jag inget här över så blir det töfflor tror jag. Har ni skrivit en lista? Har ni köpt något under Black Week? KRAOM.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här