Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:07 | november 12, 2020

Vilken design på Popcorn-ringen föredrar ni?

Hej bästa ni! Hoppas allt är bra med er! Jag fick dom första skisserna ifrån designteamet idag. Och jag känner att jag bara måste visa er!

En storfavorit i förra kollektionen var Popcornörhängena som ni ser på bilden. Jag älskar att dem är så små och petite men ändå har runda mulliga små bollar som sticker ut och passar allt! Perfekta helt enkelt. Dessa använder jag nog mest utav alla örhängena vi släppte. Därför kände jag att jag ville utveckla den produkten…

… Till en lillfingerring! Jag tror att det kan bli riktigt riktigt fett. Tänk er att bara ha denna på en hand? Eller ihop med en till enkel ring på långfingret? Åååå.

Men jag behöver er hjälp med vilken storlek på bollarna vi ska ha.

A) är mest lik örhängena. Men den kommer inte att sticka ut så mycket och jag vill ju inte riskera att den blir tråkig?

B) är i så fall ett bättre alternativ tycker jag.

C) är helt klart min favorit.

Men den stora frågan är: håller ni med mig?!

Jag tar gärna emot prick alla skisser och inputs ni har också! Kollektionen släpps ju inte först 2021 så ni har gott om tid att påverka!

Fråga: ”Hur går processen från skiss till verklighet till?

Svar: Efter att skisserna är godkända (först ritar man om detaljer ifall man inte gillar något) så beställer man hem samples (ett annat ord för prover). När jag har fått hem dem och känt på själva produkten så behöver fabriken ett ”KÖR” eller ”STOPP”. Och tillsist lägger man en order på X antal smycken. Tadaaa! Att beskriva processen går snabbt, men från start till färdig produkt tar månader. Dels på grund av att man ändrar detaljer, dels på grund av väntetider och numera beror det även på Corona som försvårar oerhört (en fabrik är i Italien som drabbades hårt och väldigt fort i våras).

Nåja vad tyckte ni om skissen på Popcorn ringen då?! Och röstar ni för A? B? Eller C?


22 kommentarer22 kommentarer om “Vilken design på Popcorn-ringen föredrar ni?”

  C!
  På lillfingret vill man ha en ring som verkligen syns(ebligt mig)

  Svara

  C! Tror den kommer passa såå bra ihop med den lilla ringen från förra kollektionen 🙂

  Svara

  JA det tror jag också!!! Eller menar du Doodle Ring? <3 tanken är ju att alla smycken ska vara enkla nog att matcha med varandra. Men dem behlver fortfarande sticka ut och hålla en bra prisklass!

  Svara

  Röstar också på C! Ett önskemål är att den kommer i en större storlek också! Lillfinger-ringen i din första kollektion kunde jag tyvärr inte ha, trots att jag böjde ut den, fingret vällde liksom ut genom mellanrummet 😛 så fick ge den till en kompis. Och jag har inte jättetjocka fingrar, men liiite tjockare än medel kanske. Älskar croissant-ringen för övrigt! Nog aldrig tyckt om en ring så mycket!

  Svara

  B röstar jag på! Det ska inte känna för klumpigt på lillfingret, något du verkligen lyckades med din förra lillfingerring! Man vill ha ringar som inte ”känns”. Det känns som att den kommer kännas klumpig som C…

  Svara

  Håller med, på lillfingret vill man inte ha för chunky..definitivt B😍

  Svara

  Jag säger också B! Just på lillfingret vill i alla fall jag att den inte ska vara för klumpig eftersom fingret redan är litet haha, så då känns en stor ring jobbigt! Tror B skulle ”smälta” in väldigt fint på fingret samtidigt som man ser ringen tydligt!

  Svara

  B! Som andra har nämnt, inte för chunky på lillfingret

  Svara

  B!! Håller med flera ovanstående om att det lätt kan se för stort och ”konstigt” ut med C på ett redan litet finger, så tror också att B skulle passa mycket bättre. Men skulle ringen vara tänkt för t.ex långfingret så tror jag absolut på C 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här