Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:52 | oktober 21, 2020

Mitt kashmirset i rosa

”Hej Ellinor vartifrån är ditt rosa mjukisset?”

Svar: hallooo göttegömman!!! Det är ett kashmirset ifrån Davida. I freakin love it. Vill leva i kashmir den här graviditeten men det säger plånkan naaj till. Aja stort tips i alla fall! Man kommer ju långt på ett set också heeeh. Roligt att så många utav er verkar gilla det i alla fall? Införskaffat förra året tho så inte hundra på om det finns kvar. Men har sett att dom har en tightare modell som jag är riktigt sugen på… Taco Haj!


1 kommentarerEn kommentar om “Mitt kashmirset i rosa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här