Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:08 | oktober 21, 2020

Min helg i bilder – oktober edition

Nu ni! Dags för er att hänga med på ”min helg i bilder” såhär när det snart vankas helg pånytt så att säga hehe. Missade dock att fota fredagen, men då var jag hemma hos mamma i Gnesta och åt middag.

På lördagen åkte Jag, P och Bruno hem till våra vänner Ebba och Erik för en trädgårdsdag. Vi klippte träd, krattade, klippte gräs och åkte till tippen. Efter några timmar blev vi vråååålhungriga dock, så vi bestämde oss för att äta ”finpizza” i Gustavsberg som vi hade fått tips om! ÄLSKAR att våra vänner bor så nära oss nu<3

Jag har fått så mycket frågor om den här outfiten! Mössan är ifrån Zara förra året och jackan härifrån (klick klick adlink!).

Jag har ju fått någon grej för HETTA under graviditeten, så det blidde en margarita med chiliolja. Det enda jag har att klaga på var att dem var lite små? Men perfekta för en vanlig lunch.

Erik, P och lilla gudbarnet Ingrid där bakom blomkrukan.

Stället (Kersh hette det) var helt nyöppnat och var egentligen ett kafferosteri. Men som säljer pizza också på helger som jag förstod det? Väldigt Gbg-style! Iom väldigt nystartade så åk dit and support vettja!

På fredagkvällen skulle vi bara ta det lugnt, men blev bortbjudna på pastamiddag hos Stork och Fellan. Det tackar man ju inte nej till i första taget!! Dom har ju en liten minsting, så vi pratade mycket om det här med föräldraledighet VS karriär och hur mycket man kan ändra sig om mycket så fort man blir förälder. Otroligt mysigt som vanligt med dem. Garvar alltid läppen åt mig åt Stork pga enda människan jag känner med min humor. Ehhh juste! Pratade om Estoniadokumentären också – har ni sett den?

På söndagsmorgonen gjorde jag scones som var 10/10 Elli’s.

Sedan åkte vi och spelade padel men det gick skit? Fick så ont i fiffi (har känt att ryggsmärtorna har blivit annorlunda nu också så jag antar foglossning både fram å bak nu yay!) och så satans tröööööött att vi var tvungna att avbryta. Jag hoppas bara att jag hade en dålig dag och att det inte blir såhär varje gång jag ska träna nu. Kommer tappa det då haha 🙂

Vid 15 när vi var färdiga så åkte vi hem och spade lite med olika scubar etc. Sådan vardagslyx att ha bastu hemma faktiskt <3 Har iofs badat i den max 10 gånger, men tanken av att den finns där är väldigt härlig haha.

Innan middagen åkte en glowmask på och sedan stod jag i köket och lagade mat medan jag lyssnade på podd. Bästa som finns!!

Jag har upptäckt två saker denna veckan: Marabou TUC (!) herregud vilket påfund. Crunchey å salt och mmmmm så god. Det andra är att jag fick 2 nya sänglampor av min lillebror i födelsedagspresent som vi satte upp. Så äntligen kan jag läsa igen! Eller det var inte min andra upptäckt, utan det var dessa förlossningsböckerna som jag fick låna utav Ebba. Hört så bra om dem utav er/min barnmorska.

På måndagsmorgonen hittade jag en ny skog med Bruno när vi var ute på vår runda, så dit har vi fått varje dag sen dess<3 Min lilla kubbe och mitt älskade Nacka<3

Det var min helg deeet. Hoppas ni tyckte att det var kul att hänka med på.


5 kommentarer5 kommentarer om “Min helg i bilder – oktober edition”

  Var är de fina tightsen & tröjan ifrån? 🙂

  Svara

  Jaa älskar dina helg i bilder inlägg. Jätte kul! Tack <3

  Svara

  Vilken storlek har du på dina skinnbyxor från NAKD? 😍

  Svara

  Har du börjat använda någon gravidolja att smörja in magen med ännu? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här