Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | oktober 19, 2020

Migrändag

Kappa Zara | Kängor Boohoo

Hej på er! Jag har fotat hela helgen för att få ihop ett långt ”min-helg-i-bilder”. Meeen så fick jag migrän som inte riktigt släppte på hela dagen. Och det här med att sitta med telefonen då är ju kanske inte det bästa för huvudet heheh. Så vi hörs mer imorgon XX E


1 kommentarerEn kommentar om “Migrändag”

    Migrän är en skum åkomma,jag har det från och till.Ett tag var den borta i nästan tre år och jag trodde jag var fri från den men så vips en dag,som en blixt från klar himmel återkom den.Ibland flera anfall på raken med aura.Sen mår man skit.
    Aja,det går över tills man skall gifta sig som de säger här på vischan.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här