Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:29 | oktober 9, 2020

Mina fredagsplaner och hjärnspöken


Topp kortärmad | Likadan topp långärmad

Såhär kan en gå klädd när man strosar runt hemma en fredag <3 Jag äääälskar min nya topp som jag köpte för några veckor sedan när det blev kallare ute och jag behövde en oversized topp som döljde magen lite tillskillnad ifrån mina gamla som satt som korvskinn och inte utelämnade några fantasier. Vi hade ju inte riktigt gått live med graviditeten då hehh, så jag behövde ett tillskott. Och sedan dess har den blivit en storfavorit! Både att klä upp men också att chilla runt i hemma. Jag tänkte länka till den här i alla fall då det var så många som skrev i DM till mig på IG och frågade om länk.


Jag har ju inte varit så sugen på socker under graviditeten, men FINALLY börjar det att komma tillbaka!!! Så nu gottar jag mig med fikabröd igen så fort jag får chansen. På söndag kommer ni få läsa lite kring mina hjärnspöken kring viktuppgången i samband med preggomagen. Det är ju förjävligt att det ska bli så, för vikten är ju det sista en graviditet ska handla om <3

Aja ikväll blir det middag med några vänner. Imorgon lördag blir det en dont-do-anything-at-all-day som jag har suktat efter i månadeeer. Vi ska ta en picknick och promenad i skogen + rensa ur lillens garderob ifrån sängkläder haha. Hoppas ni får en magisk helg peeps<3 Så hörs vi på söndag som sagt!


2 kommentarer2 kommentarer om “Mina fredagsplaner och hjärnspöken”

    Det där me vikt är så sjukt i samband me graviditet. Låt en kvinna få va! Jag hade sunda tankar, men hamnade dock vid en Mvc tant, i Ektorp som började snacka kalorier och det ena och det andra. Skulle inte ens få dricka färsk juice till frukost!!! Låg på normal kurva osv, så inga konstigheter. När man inte mår topp, måste man bara få äta det man vill. Så byte helt till Mvc i Gustavsberg och nästa hade ett helt annat bemötande. Så skönt! Så va inte rädda för att byta personal och så, även sen på BVC om det inte känns bra 😍

    Svara

    Det är så SINNESSJUKT!!! Jag går till mvc i Gustavsberg <3 JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ GAMLA FÖRLEGADE _ÅSIKTER_ när man är där för att få fakta baserat på vetenskaplig grund. Och då finns det ju absolut noll reason för en frisk person att BÖRJA räkna kalorier som gravid? Eller egentligen någonsin?

    Men skönt att du bytte och fick ett bra bemötande sen <333 Men jag FATTAR INTE hur vården kan få vara så baserad på åsikter? Inte bara gällande detta specifikt, utan allt? Blir så lessssss.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här