Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:20 | oktober 6, 2020

Jag är gravid!!!!!!!!!


Omg hahaha det här är så sinnessjukt!!!!!!!!! JAG ÄR GRAVID!!!!!!!!!!!!

Jag har haft min blogg mer än halva mitt liv. I helgen fyllde jag 25år, och jag startade den när jag var 12. Under dessa åren har såklart tanken slagit mig vad som kommer att hända den dagen jag blir gravid… Och nu är den dagen här… Dagen jag berättar för mina bloggläsare om att jag väntar barn med mannen i mitt liv?! Det är så sinnessjukt!!!!! Med honom jag älskar så mycket att magen vrider sig utav kärlek? Med han som jag blev vuxen tillsammans med? Han som är min absolut bästa vän och familjen jag valde själv för över 4,5 år sedan.

Gud jag bölar verkligen när jag skriver det här!!! Tänk att dom här två killarna och jag ska få tillökning i våran lilla trio? Som vi har längtat de här åren. Drömt. Planerat. Sett framför oss. Jag har så mycket jag vill berätta för er….

Men nu kanske ni förstår varför jag har varit så off här? Dels har jag haft en mage de senaste veckorna som har varit OMÖJLIG att dölja. Så jag har inte kunnat ta några som helst bilder på mig själv de senaste veckorna? Sedan har ju det härliga gravidsymptomet MIGRÄNEN tagit över mitt liv. Plus X antal andra härliga symptom som helt enkelt har gjort det omöjligt att uppdatera rätt många dagar i veckan. Men framförallt så har det varit svårt att skriva om någonting annat? För graviditeten är ju med på ett hörn i allt jag gör numera ha ha. Oavsett om det är en middag, min tankar om livet, hur jag ska klä mig i höst eller hur vi ska renovera ett gästrum till barnrum. Ni hajjar <3

Jag har alltid tänkt att jag skulle dela en graviditet med er samma sekund spermien nådde ägget ungefär hahaha. Men så blidde det inte. Jag insåg ganska snabbt att det här var det FÖRSTA I LIVET jag någonsin har hållit privat? Jag har alltid berättat så fort jag har börjat dejta någon, om jag planerar att flytta utomlands eller om jag funderar på att köpa hund. Ni har alltid varit med i vartenda steg. Men det har varit skönt att bara ha det här för oss själva, våra familjer och alla våra vänner ett tag. Så jag hoppas inte ni tar illa upp över det, utan att ni förstår <3 Men det har varit på gott och ont såklart. För HERREGUD vad jag har saknat att prata med er de här veckorna. Men från och med nu spelar vi med öppna kort hehe.

Har ni några frågor om graviditeten so far? För vissa kommer säkert detta som en chock, men för andra inte. Hahaha precis som reaktionen ifrån våra familjer och vänner<3 Åååå<3 Men undrar ni något i alla fall så kommentera det här, skriv ej på IG för jag kommer inte hinna sammanställa allt då <3 

JAG ÄR SÅ LYCKLIG<33333333 OCH TACKSAM<33333333 OCH ÖDMJUK FÖR VAD SOM KOMMA SKALL<3333333 och jag hoppas att ni ser fram emot det här lika mycket som jag gör!!!!!!! 


57 kommentarer57 kommentarer om “Jag är gravid!!!!!!!!!”

  Stort grattis!! Så roligt verkligen😍 Jag är också gravid och följer dig jämt så ska bli så kul att litegrann få ”dela” resan. Är nyfiken på när du är beräknad?!

  Svara

  STOORT Grattis!! Vilken vecka är du i???
  Är också gravid och fyller 25 i december!!! Woow

  Svara

  Woah!! Hahaha tänkte ju att jag skulle skaffa barn efter jag fyllt 35. Så händer det som 25(!!!!!) ist. Sinnessssss<3

  Svara

  Wow! Fick ni försöka länge? Eller gick det fort? Vilken vecka? Jag är i vecka 18 efter 12 ivf försök och 5 års försök. Jippe och grattis! <3

  Svara

  Ååååå gud<3 vilken jäkla kamp och vilka kämpar ni är!!!!!!<33333 stort stort stort grattis!!!!!!!!!!!! Har du BF i mars/april då?<3

  Svara

  Ja BF är 16 mars! När har du Bf? Tack snälla, känns helt overkligt. Väldigt svårt att ta in efter alla dessa åren <3

  Svara

  Blev innerligt LYCKLIG när detta kom ut på instagram 🤎

  Svara

  Åh grattis!!!
  Blev 25 i våras och blev mamma i augusti till en liten kille. Det är absolut det största och finaste som hänt mig/oss. Ni har världens mysigaste tid framför er. NJUT!
  Ska bli så kul att följa er. All lycka <3

  Svara

  Var det planerat? Om inte, när började du misstänka du var gravid? Hur berättade du för P? ❤️ GRATTIS!!!!! visste inte man kunde vara såhär glad för någon man inte känner!!!

  Svara

  Alltså så stort grattis!! Blev verkligen sååå glad För er skull när jag såg på instagram!!

  Jag undrar hur du har mått från starten, vilken vecka du är i & om du kan göra veckouppdateringar! Hur reagerade du och P när ni fick veta?

  Svara

  Stort grattis till er!! Sjukt hur glad man kan bli för någon man inte ens känner! Fast man känner ju dig härifrån, har följt dig lääänge. Först när jag såg bilden på Instagram trodde jag att ni skulle skaffa en valp hahah, tills jag såg lilla kulan 😍 Du strålar och du kommer bli en fantastisk mamma, jag ser framemot att följa din resa ❤️

  Svara

  Alltså!! Ska bli så kul att följa er resa<3

  Svara

  Nej men jag GRÅTER! Har följt dig sen podden med Hanna, känns som jag vuxit upp med dig?

  Detta kom verkligen som en chock för mig, trodde det var photoshoppat först 😂

  Är ett år yngre än dig och jag längtar SÖNDER till när det är dags för mig och min sambo att försöka.

  Stort jävla grattis, det lyser om dig 😭❤️❤️

  Svara

  Kommer ni ta reda på kön? Har ni några namn på tjej respektive kille?

  Grattis!!😍

  Svara

  Stort grattis!! Blev också mamma som 25-ring! För ett halvårsen nu! Vilken vecka är du i? Var det planerat? Hur kom du på det och hur berättade du för P? Hur ser du ditt liv med liten bebis och vad ser du mest fram emot?

  Svara

  Men woooooooow grattis gud vad jag är glad för er skull & samtidigt så avis (jag & min partner har försökt i 1 år utan resultat..) jag har sååååå mycket frågor!! Åh så kul för er😍 Har ni försökt länge? Isåfall hur länge? Hur gick samtalet till när ni började försöka? Kommer ni ta reda på kön? ❤️

  Svara

  Det är sjukt hur glad man kan bli för någon man inte känner. Är nästan gladare än när mina kompisar blir gravida, sjukt!
  Önskar er all lycka! ❤️

  Svara

  Herregud grattis!!!! Detta är SÅ STORT! Blir glad och rörd som om det vore min bästa vän! Åååååhhhhh vad roligt det ska bli att följa dig/er genom nästa fas i livet! Hur långt gången är du? Hur går era planer? Vill veta ALLT <3<3<3

  Svara

  GRATTIS till er!! Så härlig nyhet, blev så glad när jag såg nyheten i flödet. Lycka till! ❤️

  Svara

  Stort grattis fina du! Jag är också gravid med mitt första barn som väntas komma i mars. En liten flicka <3 Snart gått halva graviditet men än så länge vet bara familj och närmsta vänner! Vilken vecka är du i? Stor kram!

  Svara

  Grattis grattis grattis!! Har följt dig i mååånga år och skrek rakt ut när jag läste. Sjukt!!!

  Vill veta allt, hur många veckor du gått, vad du ser fram emot, hur du ska inreda barnrummet, hur du mår. Allt!!! Grattis igen 💜💜

  Svara

  Wow wow wow vilken dröm!!
  Jag och min sambo (sen 8 år tillbaka) går också i tankarna på att försöka, så jag vill veta allt om hur ni bestämde er. Hur berättade ni för era familjer? Hur känner du inför förlossningen?
  Det som stoppar mig är förlossningen, jag är livrädd att jag inte kommer klara av det. Jag vet inte heller hur vi skulle berätta för våra familjer, vi är jättenära dom och har verkligen så bra familjer, men jag har så svårt att prata om kärlek osv med dom, blir blyg.. hur kan man enklast berätta? Vet att dom skulle bli superglad för beskedet, så det är jag inte orolig för <3

  Svara

  Massor med grattiskramar! ❤️❤️❤️ Vi har en liten 5månaders-tjej här hemma – det absolut bästa som hänt oss! All lycka till er ❤️

  Svara

  Grattis, gud vad roligt för er!! För de allra flesta blir migrän myyycket bättre under graviditeten så fort den första skjutsen av HcG-hormoner har stabiliserats. (Finns såklart undantag som med allt, vissa för det värre men håller alla mina tummar för att du kommer må bättre❤️) Mvh Barnmorskan

  Svara

  Aaaaaaaah som man längtat efter här! Du ÄR min favorit på sociala medier och jag ÄLSKAR att läsa om graviditeter och att det här nu händer er ÄR helt fantastiskt!!! Oh vad kul att få hänga med from nu <33333

  Svara

  Wow grattis till er!!!! Fina lilla familjen ❤️ Vill veta ALLT som du känner dig bekväm med att dela med dig av 🙏🏼 Hur mår du? Hur mår P? Hur har tankarna gått? Hur tänker ni hemma med huset? Hur förbereder ni er?

  Svara

  Fyller 25 år den 15 november och väntar bebis nu i december. Vårt första efter IVF-försök. Så så lycklig!! Önskar er all lycka till 🥰

  Svara

  Men guuud, så fint!!! 😭 Stort stort grattis!!!!❤️

  Svara

  Världens största grattis! Har som många andra här följt dig läänge och alltid inspirerats av allt du tar dig an. Blev såå glad för eran skull när jag såg insta-inlägget ❤️❤️❤️ Längtar efter att följa även den här resan!

  Minns att du tidigare sagt att du inte såg dig själv som mamma än på ett tag, hur känner du nu inför att vara en relativt ung mamma?

  Svara

  Stort grattis till dig och P! Önskar er all lycka, så kul! 😀 <3 <3

  Svara

  STORT GRATTIS! Har följt din blogg och Instagram länge och har allt anat att nånting varit pågång det senaste, inte för att man egentligen ska ana något sånt här för någon men det var bara en känsla jag haft ❤️❤️

  Grattis igen! Så glad för er skull ❤️❤️❤️❤️

  Svara

  Hur var första veckorna, när och hur upptäckte du? Hur gick tankarna? Har ni gjort nipt (varför, varför inte), vilken vecka är du i, symptom. Jamen man e besatt 😂❤️

  Ser fram emot att höra om typ vecka 6-8, 9-11 osv bakåt och sen nu framåt om hur du mår osc.

  Grattis!!!!

  Svara

  Åh! Blev så INNERLIGT glad och lycklig när jag såg detta på instagram. Som att få veta av en nära vän att denne är gravid, så glad blev jag!
  Läst din blogg sen dackefejden (känns det som) och väntat på detta länge, du kommer bli en fantastisk mamma!
  Stort GRATTIS ❤️

  Svara

  Åhhh WAOW!!! Blev så glad när jag läste detta!!! GRATTIS TILL ER <3

  Svara

  Stort grattis 😭 Blev så genuint glad för din skull! Har följt dig i så otroligt många år så känns nästan som när en vän/bekant väntar barn. Ska bli så roligt att följa!! Förresten älskar jag att du har kvar din blogg och har detta mysiga och ärliga forum medan många andra slutar just med bloggen. Älskar att läsa dina texter, du ska inte ha press på dig att du behöver uppdatera varje dag. Älskar dina kanaler, dina bilder lika mycket som dina texter och din instatory är magisk också!! Tack för att du alltid har pratat om psykisk ohälsa och varit ärlig om att allt inte alltid är perfekt. Du kommer bli en så otroligt bra mamma!

  Svara

  Minns att jag följde dig på twitter från början och sen hittade till din blogg. Minns när du pendlade till stockholm när du gick i gymnasiet, när du åkte till Grekland och båtluffade med Hanna och eran Podd som var ens sällskap många gånger. När du flyttade till Göteborg. Så mycket olika minnen. När du träffade P. Och när ni köpte hus. Alltid sett upp till dig så mycket och din utveckling. Aldrig kommenterat din blogg innan men nu kände jag bara att jag ville skriva allt detta. Vad du faktiskt betytt för många unga tjejer och man har vuxit upp med dig i alla livets olika perioder<3 stor kram och grattis!!!

  Svara

  OMG grattis!!! Fick en chock när jag såg detta, sååå kul!
  Hur kom det sig att du/ni ville nu? Tänker att du länge sagt att barn är långt borta för er och att du helst vill ha det efter 30. Vad fick dig att ändra dig? Stort stort grattis, önskar er ALL lycka!!!!! Ps. Du lyser!

  Svara

  Nej men snälla VI vill veta allt! Hur berättade du till honom? För familj och vänner? Filmade du?
  Hur långt tid tog det för er?
  Hur visste du att du var gravid och hur reagerade du?
  Gravid craving?
  Vilken vecka är du i och när är bf?
  Är du rädd för att föda?
  Kommer du filma när du ska föda?
  Vet ni kön?
  Tänkt på namn?

  Jag ska på första ivf planeringsbesöket imrn vi har försökt i 2 år och har fått två utomkvedshavandeskap, så har ingen fungerande äggledare :/ men ska bli spännande imrn och ser fram emot framtiden nu!

  Svara

  Asså wow!! Detta gjorde mig varm inombords och jag vill bara skrika av lycka för din skull. Har ändå känt på mig att något var på g med pga så lite uppdatering på insta, all migrän osv. MEN aldrig att jag hade gissat detta. Är så glad för dig, er skull Ellinor! Som många andra säger här, det är galet att man kan bli så lycklig för någon man inte ens känner. Jag har följt dig sååå länge, blogg, insta, twitter, poddar. Du får en verkligen att känna sig stark och tillräcklig som kvinna Och du bygger upp kämparglöden i en. Jag är så övertygad om att du kommer bli en fantastisk mamma och att ditt barn alltid kommer ha överflöd av kärlek, stöd och trygghet i sitt liv, precis som det ska vara. GRATTIS!!!

  Svara

  Stort grattis!!!! Vad roligt!! Har följt dig såå länge men detta kom som en chock!! Jag själv är gravid i v 13 och har bf i april! Ska bli sååå roligt att följa dig genom den här resan!
  -Har/ ska ni göra nipt-testet? Hur har ni gjort med ultraljud nu när partnern inte får följa med pga Corona? Hr ni gått till privat mottagning där man får ta med partnern? Vill ni ta reda på kön och i sådana fall hur ska ni ta reda på det? När började magen synas? I vilken vecka berättade ni för vänner/familj och hur? STORT GRATTIS ännu en gång!!!

  Svara

  Men gud! Med tårar i ögonen jag läser detta! Har följt dig och din blogg i så många år, ser fram emot att få följa med dig på denna resa också <3 Stort grattis till er!

  Svara

  Gör uppdateringar om hur det har varit fram tills nu: mående, hur du berättade för din kille, hur ni berättade för vänner/familj och börja sen med veckouppdateringar – så spännande och kul att följa!
  STORT GRATTiS!!!!!

  Svara

  Wow!!! Har följ dig sedan du innan du jobbade på Hollister(känns som ett helt liv sedan btw) började gråta av denna nyhet. Så stort och så fint att ni ska bli fyra. Önskar dig all lycka och det ska bli spännande att följa med på vägen! Vilken vecka är du i? Massor med kramar!

  Svara

  Meeeen vad KUL!!! GRATTIS!! Har följt dig hur länge som helst och jag ser så fram emot att följa dig på denna resan. Hade ju varit en DRÖM om du startade upp en youtube-kanal där du berättar om graviditeten, ditt mående, planering, barnrum osvosv.
  Du bara lyser <3

  Svara

  Grattis!! Även om jag inte känner dig känns det som att du är en vän och jag unnar dig allt gott!! ❤️

  Svara

  Stort grattis gud vad roligt!!! Jag är 24 år och gravid i v 36, vilken vecka är du i?
  Kramen!

  Svara

  Har följt dig så så så så sååååå många år! Kan inte fatta att det kanske gått 6 år redan :)))) Grattis till graviditeten!! Så glad för din skull!

  Svara

  Grattis til fine dere! Hvor er kjolen din fra?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här