Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:55 | september 15, 2020

En mäklare kommer hit imorgon

Såhär har min dag på kontoret sett ut <3 Förutom att jag har gått klädd i träningskläder… Våra vänner Ebba och Erik kom förbi på en lunch också <3 But exempt that har det varit en väldigt vanlig dag. Min arbetsdag tog slut prick 17:30 för då la jag upp ett samarbete på Instagram och sen blev det middag. Blev så förbannat sugen på köttbullar och brunsås, men pallade absolut inte stå och göra några egna så P åkte iväg på sparken och köpte en sån där färdig variant man värmer i micron. Blir äcklad av tanken att äta sån färdigmat hahah men samtidigt är det ju tröts allt lagat av kockar osv. Gott som aset va de!! Men man är ju uppväxt på gård har man ju lärt sig att halvfabrikat = döden. But time has change! Nu är det bra grejjeeeer.

Imorgonbitti kommer en mäklare hit. Vi får se hur mycket hon kan hjälpa oss framåt, men förhoppningsvis blir huset värderat högre än när vi flyttade in (då vi har gjort en del förändringar). Så nu måste jag städa!!! Haaa de!


6 kommentarer6 kommentarer om “En mäklare kommer hit imorgon”

  Kommer ringen croissant in igen i guld?? Jag villhöver den, sååå fin!!!

  Svara

  Jaaa det gör den fina!! I slutet utav sep början utav okt. Vet inte exakt pga Corona och sena leveranser osv :(((

  Svara

  Älskar din stil! Har du några tips på vart man köper snygga kavajer/kostym?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här