Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | september 2, 2020

It’s a wrap

Mimi, Ditte, jag och Vanja! Bästa kaffe OCH influencerkollegorna man kan ha!

It’s a wrap! Här kommer en sneak peak ifrån vår fotografering idag! Jag kan verkligen inte förstå att jag får jobba ihop med dessa super mamas?! Följer ni dem inte på sociala medier så MÅSTE ni det!! Tjejerna pratar om så så viktiga saker, och är så otroligt kreativa och underhållande contentskapare! Vi alla är i olika stadier i livet, och kampas med olika problem. Men tillsammans vill vi göra skillnad.


5 kommentarer5 kommentarer om “It’s a wrap”

  Jag skulle gärna köpa och prova ditt kaffe-om det var Ekologiskt så att säga(!). Nu är det inte det, vilket är mycket tråkigt eftersom då får man anta att det är besprutade bönor ni använder?

  Besprutade kaffebönor förstör natur och djurliv, även de som arbetar på fälten löper därför också stor risk för att få hälsoproblem. Det finns studier som visar att kvinnor som dricker kaffe som inte är ekologiskt, har kemiska bekämpningsmedel i urinen.

  Det finns massor att läsa, och Naturskyddsföreningen skriver om problemet och hälsoriskerna här: https://m.naturskyddsforeningen.se/faqkaffe

  Ta ditt ansvar Ellinor, var med i tiden och sätt krav hos dina samarbetspartners, klart bakåt OCH framåt i tiden kring miljön och människor som både jobbar med kaffe och dricker ditt kaffe.

  Svara

  Hej fina! Det finns en anledning till att kaffet inte är ekologiskt 🙂 Allt ska stå på Svanfeldts Coffees site annars får jag be dem att skriva ut det!

  Men i framtiden så kan du ju sluta med larverier om att jag inte skulle ta mitt ansvar. Missförstå mig rätt – jag tycker att det är SVINBRA att ställa krav som följare. Men att utgå ifrån att jag skulle vara en bimbo som glatt nickar åt mina samarbetspartners – blir tröttsamt. För det känns som att avsett vad man gör (i detta fallet bidrar till välgörenhet for free + uppmärksammar många diagnoser som tusentals människor i Sverige drabbas utav på ett eller annat sätt) så måste det ÄNDÅ måste letas fram något dåligt. Vi alla har olika prioriteringar och värderingar, och passar inte mina dig så är mina plattformar nog inte rätt för dig att följa.

  Vill du enbart äta ekologiskt – do your thaang! … Eller enbart köra jeans begagnat pga går åt mycket vatten… Eller aldrig köper något som produceras utanför Sverige pga långa resvägar (ja vad det nu än må vara!) så go head! Alltså verkligen! Men jag antar att du inte har såhär långa utlåtanden varken till dina vänner/kollegor när dem ger dig tips på produkter som du inte vill köpa. Och då behöver du inte skriva dem till mig heller. Då tänker man bara ”tack men nej tack” och så skiter man i det tipset ju?

  Så next time, testa att skriva till tex SvanfeldtsCoffee på Instagram (pga dem som producerar kaffet och ansvar för vägen från böna till färdig produkt ej jag). Dom är assnabba på att svara 🙂 Och ställ den trevliga frågan ”Är ert kaffe ekologiskt? Om inte, finns det någon anledning till det?”. Det är verkligen inte svårt att vara trevlig. Och har du inget trevligt att säga, sätt dig bara ner i båten och skit i att köpa kaffet. Skänk pengar utan att få något kaffe? Eller skit i det också om det inte är utav intresse.

  Tack å hej å kram på dej!

  Svara

  Vill gärna veta mer om detta., du får ju länka till deras bloggar.

  Svara

  Hej fina! Det är bara att klicka dig in på deras Instagramprofiler om du vill se mer utav tjejerna <3

  Svara

  Älskar din blogg!! Vad heter Appen du gör dina videos / boomerangs i?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här