Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:19 | juni 30, 2020

Midsommar 2020 i Nyköping


Hellu hellu! Idag tänkte jag bjurra på ett kört litet inlägg om vad jag pysslade med på midsommar. Vi var nämligen ett gäng som åkte ner till Nyköping. Med andra ord bara någon mil ifrån Gnesta där jag är uppväxt. I Nyköping ligger nämligen vår tjejkompis Lussies familjegård. Där hon och hennes Markus har flyttat in i det här drömgula huset nere vid ån<3

Flaggan var självklart hissad dagen till ära!

Lurken välkomnade oss med bubblor! Nom nom nom.

Vi var 12 personer tror jag, en riktigt blandad kompott utav människor vilket var så kul! Det var ju typ 35 grader ute haha, så när vi dukade upp stod bordet i skuggan. Men när det väl var dags att slå oss ner så fick vi sitta i solen ändå. Men en klagar ju inte!!!!

Det här var alltså vyn vi hade nedanför oss. Ett gäng gamla fina äppelträd, och den här ån<3

Efter en stunds minglande så dukades lunchen upp. Laxen är alltid min favorit<3 Och skagenröran! Jag är ingen sillperson alls, är ni det? Jag tycker att det är för sladdrigt hehe (jag äter efter konsistenser – det är sen gammalt).

Juste och herregud! Den här västerbottenpajen med smetana, rödlök och kaviar gick inte av för hackor!!

Sedan slog vi oss ner och sjöng alla möjliga visor och hade det så trevligt såååååååå!

På kalaset var det en bebis och tre valpar (om man räknar med Bruno). Lurken och Lussie har nämligen skaffat sig en liten kolsvart labradorvalp som heter Bosse. Bruno förstod inte riktigt vad han var för något hahaha. Men om några veckor är det Bosse som kommer att köra med lilla Bruno istället. Man blev ju himla sugen på att skaffa en till hund, men samtidigt absolut inte hehe. Skulle vi skaffa en till blir det nog en som har några år på nacken.

Här har ni den andra valpen, Soda<3 Men henne får ni se mer utav snart! Lilla gömman så go hon var.

Efter lunchen och innan efterrätten var det dags för foto!

Kölla så fina vi var! Här hade dock lilla Bosse gått och lagt sig.

Sedan var det dags att slå sig ner till bords igen.

För då vankades det NÖBBE! Jag tog mig en sipp för första gången på typ tre år haha. Jag hatar nubbe och tänker inte dricka det bara för sakens skull heh. Jag tar det ju alltid lugnt med spriten just kring högtider som ni vet. Det kanske ser rätt stökigt ut på den här bilden haha, men vår lunch var faktiskt väldigt stillsam och mysig. Ingen av oss varken ville (eller kunde heller för den delen) supa skallen av oss iom bebis och massa små hundar som behövdes passas. Det är så härligt att bli äldre tycker jag!!

Sedan hängde vi mest runt på gräsmattan i några timmar. Åt cheesecake till efterrätt, lärde känna varandra bättre och myste med hundarna. När kvällen kom var det dags för Ingrid att gå och lägga sig. Men först naklades det mys i P’s famn (eh ja äggstockarna värkte ju när ongen tillslut somnade i hans armar hajdooo). 

Sen bytte alla om och vi dukade upp på verandan istället. Väl på plats hade Ebba och Erik förberett ett quiz (eller ja kanske mest Ebba skulle jag tro). Men innan vi drog igång med det så var det obligatorisk dans som stod på schemat!

Här ser ni lilla Soda 12v gammal. Hon ville också vara med på kvällsquizet.

Hela ligan! Förutom, Lova som fotade då!

Min korta vita klänning på dagen var ifrån Neo Noir. Och den här längre drömmen är ifrån Notes Du Nord och sandalerna ifrån Inuikkii.

Hundmys<3  
Ebba är GRYM på att styra quiz och temat var som vanligt ”Alla mot Alla” (har ni sett det frågeprogrammet med Filip och Fredrik på Dplay? Annars tips tips!).

Jag och min lagkamrat var inte lika grymma på att komma på svaren dock… Vi rök tyvärr på alla låtar och artister i slutet. Men tur att vi är bra på så mycket annat här i livet!!!


Enda tills klockan slog 2 så dansade vi, och dansade och dansade. Jag var helt genomsvett när vi gick och la oss? Jag älskar såna kvällar!!! Åh, tack alla fina för att ni gjorde vår midsommar magisk. Och tack Lussie och Lurken för det mest idylliska midsommarfirandet på många år<3


2 kommentarer2 kommentarer om “Midsommar 2020 i Nyköping”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här