Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | juni 30, 2020

Croissantringen är påfylld i lager


Foto Cornelia Liljegren

Hallå mina vänner! Jag får ju så extremt mycket frågor om mina smycken för Safira, vilka som kommer att fyllas på i lager igen mm. Och igår fylldes Croissant-ringen i både guld och silver på hos Safira.com. Varken jag eller dem har exakta datum för när något fylls på tyvärr, iom Corona. Så jäkla trist annars skulle jag såklart meddela i god tid så att ni vet.

Foto Angelicpicture 

Men ett tips om ni verkligen vill åt ett smycke som verkar vara slutsålt på Safira.se är att kolla på Safira.com. För er är det ingen skillnad på de olika hemsidorna, men ”bakom kulisserna” så är dem olika lagerstatus. Och köper ni något ifrån Safira.com så funkar det precis som ni köper smycket ifrån .se. Kan ju vara bra att veta tänker jag 🙂
Foto JosefinEkstrom

Det är helt sjukt hur mycket Croissantringen har gått åt. Det finns två storlekar kvar utav den i guld, men i silver finns atm alla sizes kvar!! Så pass på innan dem tar slut. Örhängena i Croissantserien, Popcorn örhängena och Livets örhängen är de som har sålt bäst. Juste och Stand Tall earcuffsen såklart! Utav halsbanden är det Lemonade Chokern + Dream Big.

Foto JennifereLundgren

Jag ville bara slinka in och säga TACK TACK TACK för alla vackra bilder ni har tagit på smyckena också. Det känns verkligen HELT overkligt varje gång jag får en bild skickad till mig, när en branschkollega ger en komplimang eller när någon kompis plötsligt bär dem på en middag. Jag är verkligen så otroligt tacksam över ALLT kring den här kollektionen. Det är seriöst något utav det absolut bästa och finaste jag har fått vara med om under mina år som ”influencer” <3

Om ni vill se alla smycken så klickar ni här för att komma till safira.com och här för att komma till safira.se<3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här