Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | maj 28, 2020

Ny Instagram om vårt hus

Hus

Kömpisar! När jag hade som mest ångest här om veckan kring att allt måste vara TIPP TOPP PERFEKT överallt på mina sociala medier så fick jag liksom nog. Jag uppdaterade ju inte här på en vecka, men istället startade jag ett huskonto som jag och P nu driver tillsammans. Det är privat, så man kan inte bara snoka. Utan måste följa för att få ta del utav hehe.

Det heter i alla fall:
@ellinorlofgren_house 

(Eeeh min snöbbe var lagom nöjd när jag döpte kontot till det hehe)

Så när det ekade tomt härinne, las tiden på att lägga upp 26st inlägg här istället (som tickar på hela tiden). Under varje bild är det som ”blogginlägg” med texter. Det kan vara en rolig historia, kuriosa, nörderi om en produkt, misstag vi har gjort, tips till framtida husbyggare osvosvosv. 

Bild 1. Ytan där vi har en pergola idag | Bild 2. Vår walk-in och historiken med stenskivan som sprack | Bild 3. Renovering av sovrum och hur man ska tänka med val utav väggfärg + ett stort fel vi gjorde som man kanske inte tänker på när man målar om.

Och även fast det kan tyckas låta tråkigt, så är vårt huskonto något utav det roligare i mitt jobb just nu. För därinne finns inga regler om hur saker och ting SKA vara eller hur det alltid har VARIT. Därinne har man fria tyglar. vi fixar ju härhemma HELA tiden, oavsett om det är att köpa nytt porslin, bygga om innergården eller att renovera om sovrummet. Så följ huskontot för att få ta del utav före/efterbilder mm före alla andra. Trust me ni kommer inte att bli besvikna och det är en helt annan del utav mitt liv som ni faktiskt inte har fått se innan.

Här hittar ni kontot  som sagt, och ekar det tomt här och på min IG story hänger jag förmodligen därinne:
@ellinorlofgren_house


2 kommentarer2 kommentarer om “Ny Instagram om vårt hus”

    Älskar att ni gjort ett huskonto, ny favorit! Flyttade själv till hus för drygt ett år sedan och det är så roligt att få följa era tankar och idéer. Och väldigt befriade och inspirerande att det inte behöver vara tipp topp utan fokus på processen!

    Svara

    Jag är jättenyfiken på ifall ni har gjort någon utvärdering på solcellsinstallationen,hur elräkningen rent konkret förändrats och lite så.Ifall ni kan lagra ström över natten och inför molniga dagar.Jag har hört mig för hos olika installatörer men jag tycker att det är svårt att få entydiga besked.Hoppas på ett blogginlägg om det!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här