Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | maj 12, 2020

Såhär kommer jag klä mig i vår


1. Klänning | 2. Kavaj | 3. Väska | 4. Skor

Åååå exakt såhär vill jag gå klädd i vår. Inte nödvändigtvis i prick de här kläderna, eftersom att jag inte äger någon utav dem (neeej jag har inte fått tummen ur för att beställa conversen än snark typiskt maj). Men själva stilen. Ja ni hajjar. Oversized blazer är den topp 1 bästa trenden 2019 tycker jag. Jag ÄLSKAR ju allt som sitter löst och är stort. Jag vet inte om ni har tänkt på det, men det är faktiskt sällan jag visar hud haha. Är inte alls bekväm i det.

Hoppas förövrigt att ni gillade att jag satte ihop hela outfits nu, jag har fått önskemål om det nämligen. Och jag förstår varför! Ibland när man ser ett plagg (eh typ jämt?) så vill man ha det. Men man har ingen aning om hur man ska matcha det.

5. Linne 129kr | 6. Oversized blazer rea | 7. Miniväska 199kr | 8. Jeans 349kr 

Och härdå gänget! Detta blev mig ingen dyr outfit eftersom att typ allt var på rea? Men jag älskar ju ”mom-modellen” på jeans. Jag bär i princip ingenting annat. Jag har några som är tighta upptill men vida nertill och slutar mitt på vaden iofs. Men snortighta jeans är ett minne blott känns det som? Linnet bara MÅSTE jag haffa pga att jag behöver ett beige linne, och detta var ju så satans billigt. Väskan har jag en liknande fast vit, och den är verkligen så nice att ha över en oversized kavaj såhär!

Vilken outfit tyckte ni var snyggast? Nr 1 eller 2? Jag tror att jag tycker ettan???


4 kommentarer4 kommentarer om “Såhär kommer jag klä mig i vår”

  Hej Ellinor!
  För mig är du en stor inspiration när det kommer till bland annat inredning. Skulle du vilja tipsa om hur man skulle kunna inreda ett extra rum. Funderar på att göra det till något kontors liknade men vet inte riktigt. Har du några förslag? Vad gör man med ett extra rum.. inredning?
  Kram

  Svara

  Hej fina! Om man har ett rum över så tycker jag att man ska inreda det efter vad man mest ”behöver”. Är det en extra sängplats? Kontorsplats? Ateljé för att måla tavlor? Gaming-rum? U name it!!!! <3

  Svara

  Heeej, älskar din blogg! SÅ himla sugen på att bila runt i Skåne i sommar (om man får), du som vart där mycket, kan inte du sätta ihop en guide/tips på saker att se och göra i Skåne? 😀

  Svara

  Hej!
  Har en fråga om det du skrev om målbilder, tyckte det lät väldigt intressant. Undrar om du endast visualiserar och liksom ”dagdrömmer” hur saker och ting kommer att bli, eller om du också skriver ner och typ sparar foton osv? Vad funkar bäst för dig? 🙂

  Ha det bäst!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här