Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:39 | maj 11, 2020

Vi är live!!!


VI ÄR LIVE!!!! Klicka här för att komma till Safiras hemsida och unna daaaaj<3 Några produkter är redan slutsålda, så skynda om du vill få tag i dina favoritsmycken!! 

Återigen: stort stort tack för allt ert engagemang och all er positiv feedback. Jag har försökt att svara varenda en ikväll som har skrivit, och hoppas mina tips har varit till någon hjälp. Ni är ta-mig-fan FANTASTISKA! Ikväll firar jag och P med champagne och räkfrossa. Förväntar mig ett migränanfall från helvetet också pga att alla spänningar brukar släppa efter något sånt här. Men det är det väl faaanimaj värt tänker jag!!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Vi är live!!!”

  Vad var det som var slutsålt? Allt ser ut att finnas på hemsidan. Ibland känns det som att du hittar på…

  Svara

  Specifikt fick jag bara info om crossiantringen från designteamet, sen sa dom inga fler specifika produkter utan bara att flera smycken var slutsålda<3 Men imorse fylldes allt på igen efter att dem hade kollat lagersaldo! Men nu får man ju tyvärr ingen rabatt. Utan koden gällde bara igår på lanseringsdagen <3 Har prints ifrån flera följare som försökte köpa smycken, men som tyvärr hade sålt slut<3 Kram på daj!

  Svara

  Jeg elsker denne massasjepistolen veldig. Jeg kjøpte et annet merke først før dette. Dette produktet er mye lettere enn det forrige, så jeg kommer til å returnere det gamle. Jeg brukte dette produktet for å massere nakken og ryggen. Ja, det er mulig å nå ryggen med denne massasjepistolen. Nakke og rygg har vondt mye etter å ha jobbet foran datamaskinen hele dagen. Jeg følte meg mye bedre etter å ha brukt massasjepistol. Massasjepistolen er trådløs og varer lenge etter en gang lading. Jeg har brukt massasjepistol mer enn 10 ganger, og det falt bare 5% strøm.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här