Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:19 | maj 11, 2020

Idag kl 19:00


HERREGUD nu är dagen här!!!!! Jag är så nervös att jag knappt kan andas helt ärligt? Hur överlever alla andra företagare och influencers sånt här? Jag förstår verkligen inte??? Jag har hållit på att spy kanske 1538 gånger och min puls har TAPPAT det hahaha.

Idag kl 19:00 smäller det gänget!! Sätt era alarm och håll i trosan! För då jäklar smäller det. Fram tills dess hittar ni mig på IG Story där jag visar er ännu fler smycken + svarar på frågor under hela dagen. Häng med vetja @ellinorlofgren! 


2 kommentarer2 kommentarer om “Idag kl 19:00”

    SÅ PEPPAD PÅ DETTA SLÄPP. Älskar cirka prick allt jag sett från ditt samarbete med Safira så jag ska sitta bänkad klockan 18.59 SHARP!

    http://johannagrahn.se

    Svara

    Hahaha älskar ”cirka prick allt”. Ordet PRICK ÄLSKAR jag hahaha. Tack tack tack <3 Hoppas du fick tag i det du ville ha <3

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här