Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | maj 5, 2020

Våroutfit – en klassiker


1. Trenchcoat | 2. Perfect baslinne | 3. Converse | 4. Jeans | Favvoparfymen

Hallu gänget<3 Jag får så mycket frågor om outfits, hur man ska tänka nu i vår osv. Blir så himla glad för såna frågor då jag själv tycker att jag har absolut noll smak haha? Men för egen del så är det i alla fall såhär jag kommer att klä mig.

Converse måste jag dock köpa nya. Hittade en kartong i källaren med 10 olika par, men såklart inte mina svarta låga som är mina all time favoriter? Jag KAN eventuellt ha supit bort dom på Way Out West för två år sen hahaha. Ingen är dock gladare än P för det, han tycker att dom är så fula haha. Däremot gillar han vita låga? Men jag kan inte sluta tänka på min generations största trend genom tiderna: fjortisperioden. Minns när jag hade som mest komplex för min längd i högstadiet, då vägade jag att bära mina Converse pga ”för hög sula” hahaha. Rädda maj osv. Herregud vad sjuk i huvudet man var som tonåring. 


3 kommentarer3 kommentarer om “Våroutfit – en klassiker”

  Vill du tipsa om snygga klockor? 🙂

  Svara

  Longines, Victorinox, Triwa & Cartier har snyggast tycker jag 🙂 Lite blandade prisklasser också! När det kommer till dyrare klockor så är ett tips att köpa begagnat <3

  Svara

  Några tips för snygga kontorskläder och framför allt skor inför våren/sommaren skulle vara så uppskattat!!
  / Nyexad och redo för arbetslivet

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här