Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:55 | maj 4, 2020

Vem är Ellinor Löfgren? 17 snabbfakta

Ja hörreni, jag förstår den totala förvirringen hos alla er nya läsare. Vem i hela friden är den här personen som plötsligt har gjort entré i den totala mode & inredningsbubblan som Her Hour faktiskt är?

Ja, självklart är det en helt omöjlig fråga att svara på i korta drag. Men jag tänkte ge er 17 fakta om mig själv och vad ni kommer att hitta i den här bloggen. Så vet ni vad ni har att vänta så att säga. Hej å hå! Nu kör vi.

1. Jag lever och bor ihop med den här mannen sedan 4år tillbaka. ”P” som jag kallar honom. Jag har egentligen inga problem med att visa upp honom, men det är han som vill vara anonym. Vilket är rätt skönt trots allt? I alla fall så är den här bilden tagen på Zanzibar, en resa safariresa runtom i Afrika som vi gjorde i februari. Vi har även rest runt i Sydafrika och skulle nog vilja se minst 10 länder mer därnere innan vi känner oss färdiga<3

2. Sen lite mer än ett år tillbaka har den här lilla lurvtussen bott med oss. Bruno heter han och är en sjukt envis, energifylld och rolig labradoodle mini. Sedan han kom blev livet 200% bättre. Ett annat fun fact om mig är väl att jag tycker att man inte behöver skaffa barn för att bli en ”familj”.

3. Jag säljer mitt egna kaffe tillsammans med Svanfeldt Coffee, som jag inte tjänar en endaste krona på.

Alla mina pengar + 10kr/per paket skänks nämligen direkt till Hjärnfonden. En organisation som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, då dem både forskar på tex stroke som min kille har fått i ung ålder. Men också på alla NPF-diagnoser (såsom ADHD som jag har) men också utmattningssyndrom/beroendesjukdomar såsom ätstörningar/missbruk osv. Jag ÄLSKAR med andra ord kaffe.

4. Jag bor i ett nybyggt svart arkitektritat hus ifrån 2016 ute i Nacka. Vi håller i princip på med smårenoveringar hela tiden, och just nu håller vi på att installera solceller, bygga om innergården + plantera. Vi har faktiskt fått ritningarna utav våra trädgårdsarkitekter precis som jag hade tänkt att visa er inom kort.

5. Mina somrar spenderas ofta i Skåne (Smygehamn) där min killes familj har landställe. Jag är fullkomligt galen i Skåne och kan absolut tänka mig att bo där en dag.

6. Men jag har också en galen förkärlek till Göteborg då jag bodde där efter gymnasiet och innan jag träffade min kille. Har alltid älskat Göteborg<3 Och många utav mina närmsta vänner bor fortfarande kvar där. Här ser ni mig dock med Elin som flyttade upp till Stockholm i ish samma veva som mig. Och som än idag är min bästis.

7. Jag har bloggat helt fruktansvärt länge. Närmare bestämt i 12år?! Bloggen föddes alltså år 2008. Vilket betyder att jag räknade fel i mitt förra inlägg där jag skrev att den var elva år gammal haha. Är for your info sämst på matte.

8. Däremot tycker jag att ekonomi är viktigt. Framförallt sparandet! Jag har blivit rätt bra på att spara de senaste åren, och i min blogg försöker jag att lära kvinnor att ta kommandot över sitt egna sparande. ”Man ska aldrig vara beroende utav någon” är lite utav mitt motto hehe.

9. Jag har haft två poddar! ”Måndagspepp” med influencern Hanna Friberg år 2015 som var en riktig tonårspodd med syfte att göra måndagar lite roligare och peppande för alla kvinnor därute. Vi var först i Sverige med att sända live, fick ett gäng nomineringar i galor och åkte runt i Sverige och föreläste om hur man bygger sin egna business i ung ålder.

2019 startades Embrace Her utav mig och PR-chefen på Hästens Sanja Tegeltija (aka nära tjejkompis). Den podden blev faktiskt Sveriges största karriärspodd driven av kvinnor förra året. Syftet med den var att prata om allt som berör början utav karriären. Hur man skriver ett CV, hur man samlar på sig kontakter osv.

Jag ÄLSKAR att podda! Det är nog bannemig ett utav mina favoritforum.

10. Jag lider utav prestationsångest vilket ni kommer att få läsa mer om haha. Faktum är att jag genom alla år alltid har skrivit om det som tynger mig. Oavsett om det har varit ett brustet hjärta, kroppskomplex, drömmar som går i kras eller sorgen kring jul över att inte ha en ”vanlig familj” att fira med. Så har det varit viktigt för mig att dela med mig. Inte bara utav egoistiska skäl, utan bloggens motto har alltid varit att ”Vara allt bakom de där rosa fluffiga molnen”. Och det tycker jag verkligen att jag har stått fast vid.

Eh tja… Resten lär ni väl märka allt eftersom tänker jag. Utöver det här så kommer 5 snabba till:
11) Jag är stolta 185cm lång.
12) Jag är uppvuxen i Sörmland, närmare bestämt Gnesta.
13) Mitt mission i livet är att inspirera kvinnor att våga gå sin egen väg.
14) Jag fikar typ 3 gånger per dag och är ansiktet utåt för fika. E man från en bonnagård så e man!
15) I branschen har jag inget ”gäng”, vilket är något jag ofta får frågan om. Jag har aldrig varit en person som hänger i just ”gäng”, utan jag handplockar de jag tycker om bäst. Oavsett om det är trädgårdsbloggaren ifrån Umeå, mammabloggaren i Skåne eller fashionistan i Stockholm.
16) Sista fun factet är väl att jag under de här åren har arbetat både på en Facebookannonserings byrå + en influencer marketingbyrå. Vilket gör att jag kanske har lite andra infallsvinklar då jag ser branschen ur ett större perspektiv? Och nej jag har inte pluggat vidare efter gymnasiet.

17) Och herregud juste!!! (reklam) Den 11e maj släpper jag min alldeles egna smyckeskollektion för Safira som jag har designat tillsammans med mina följare!

That’s it. Alla ni gamla trogna, vad tyckte ni? Var det här en bra presentation utav mig själv? Eller glömde jag något som ni tycker är en självklarhet att jag berättar?


4 kommentarer4 kommentarer om “Vem är Ellinor Löfgren? 17 snabbfakta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här