Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | mars 10, 2020

Ni avgör – vilken ska jag köpa? Och inte?

Inlägget innehåller adlinks.

Nu tänkte jag köra en liten rolig kategori på bloggen! Nämligen att ni ska välja ifall jag ska köpa något eller inte. Jag är ju universums snålaste människa emot mig själv, och låter alla kosingar ligga på banken eller i husinvesteringar. Men nu tänkte jag visa er de senaste månadernas saker som jag har grubblat kring + mina resonemang. Så får ni tycka till om vad jag borde slå till på och inte.


1) Lurvig vit puff, in till gästrummet. Vi skulle behöva något gos därinne bredvid helkroppsspegeln, som gästerna kan slänga kläder på. Plus att det blir mysigt! Denna är en budgetvariant av Meli Melis (som kostar 3700kr). Denna ligger på 499kr! KAP ju. Eller ska vi satsa på någon mindre fåtölj istället? Tex denna (klick!). Ni bestämmer.

2) Smyckesskrin i trä. Jag är även i ett extremt stort behov utav smyckesskrin, vilket jag har varit typ hela mitt liv? Alla ärvda smycken är helt borttappade, inklusive alla mina favoritsmycken. Vilket ju absolut inte får ske nu när jag själv lanserar en smyckeskollektion?! Dessutom behöver jag fota dem i något. Det här var det första skrinet för en rimlig peng (599kr för det största) som inte är i plast med rosa innertyg som ska föreställa silke. Denna har jag nog faktiskt bestämt mig för, tror jag behöver två stycken t.o.m. Men som sagt, ni avgör vart pengarna ska hamna.

3) Bruna perfekta stövlar. Dessa har jag velat ha sedan min födelsedag i oktober? Har jag köpt dem? Nä. Har jag saknat dem i min garderob HELA vintern? Ja. Men nu känns det som att det är för sent på säsongen? Det är klart jag skulle använda dem nästa år + nu under våren. Men ska jag satsa på sommargrejer nu istället? Typ ett par Hermessandaler (eh och dom förbannade sandalerna har jag velat med att köpa i vadå, 6år)?

4) Enorm träskål.  Jag såg denna av en slump i butik och poletten bara föll ner. Vi har ju saknat något STORT på köksön som ger lite värme. Jag har testat med alla möjliga vaser, buketter och ljusstakar… Men inget höjer känslan av ”värme” i köket. Också till ett grymt pris för vad såna här träskålar kostar vanligtvis. Hade bestämt mig för denna innan jag la upp det här, men ni kanske tycker den är helt onödig och att jag inte behöver den där sista touchen i köket?


Goaste Lovisa Barkman i hennes stövlar.

Den här bilden la hon upp i november och då minns jag att jag tänkte: ”nu har jag bestämt mig, det blir dom stövlarna!”. Men köpte jag dem? Nä. Fyfan vad jag ångrar det, för jag hade nyttjat dem hela vintern annars.

Så i alla fall, om ni hade valt mellan dessa 4 produkterna, vad hade ni lagt era pengar på? Och är det något utav det ovan ni ABSOLUT INTE hade köpt? 

 


27 kommentarer27 kommentarer om “Ni avgör – vilken ska jag köpa? Och inte?”

  Smyckesskrinet känns ju som en väldigt bra ”investering”, men jag älskar träskålen 🙂 Mitt tips: börja med den saken som är viktigast för dig och som du vet att du kommer ha störst nytt av

  Svara

  Jag vet! Tänker alltid så, men kommer ju aldrig fram till vad jag är i behov utav. Eller jo, det enda jag egentligen BEHÖVER är ju skrinet. Sen klarar man ju sig oftast utan saker ändå här i livet. Men men!! 🙂 Tack för tips!

  Svara

  Smyckeskrinen 🌟 du säger ju själv att du verkligen saknar den förvaringen plus att du använder dem med jobbet med kollektionen 👍🏻

  Svara

  Ja faktiskt, behöver inte fler argument än så hehe 🙂 Helt sjukt hur svårt det har varit att hitta fina???? Tills nu då hehe

  Svara

  Köp alla fyra, eller iallafall de tre sista 🙂

  Svara

  Ja, eller kommer nog bara köpa två i så fall. Just nu lutar det åt skålen och smyckesskrinet <<3

  Svara

  Gud vilken rolig grej!!! Förstår att valet är svårt, herregud jag vill ju ha alla 4 själv!! Men smyckeskrinet, wow!!! Jag hade antingen valt smyckeskrinet eller skålen!

  Svara

  Visst är skålen magi? Den finns i flera storlekar, men det här är den största (och den är verkligen stor). Och jag tror att det skulle göra så stor skillnad här hemma 🙂

  Svara

  Smyckeskrinet! Det känns som det kommer komma till användning fortast, sen kan du ju köpa det andra allt eftersom 😁
  Unna dig Ellinor, det är du värd ❤️

  Svara

  Tycker du ska satsa på två smyckesskrin, som du sa att du behövde! Och om det inte blir skrinen så kör du puffen och träskålen till priset av 2 smyckesskrin 😁😘 stövlarna känns minst nödvändiga då det är i princip vår och nästa vintersäsong kanske du fått upp ögonen för ett par andra stövlar 😍

  Svara

  Hehehe ja kanske det. Dom finns ju i flera olika storlekar. TYVÄRRRR är det inte samma nyan på träet på dom tre storlekarna som finns 🙁 Man hade ju velat ha dem ovanpå varandra, eller i min walk-in tex. Och då hade det ju varit finast om det var likadan nyans på träet 🙂 <3

  Svara

  Och sant det där med stövlarna. Men VARJE DAG hela den här vintern har jag tänkt på dem när jag har klätt på mig i hallen på morgonen. He-e-e-e-e-lt sjukt faktiskt att jag inte har köpt dom hahaha.

  Svara

  Skulle vara Nice om du länkade till produkterna. Jag tycker definitivt nr 4!

  Kul grej med detta tycker jag.

  Svara

  Hej! allt är länkat! Bara att klicka på produkten precis efter siffran har skrivits 🙂 TEx ”Lurvig vit puff”, ”smyckesskrin i trä” osv <333 Vad kul att du gillade det!

  Svara

  Fåtölj istället för puff!
  Smyckeskrin heeelt klart!
  Spara till Hermes sandalerna istället för stövlarna!
  Skålen – absolut!

  Svara

  Smyckesskrinet tycker jag absolut du ska köpa till dig själv! Och sen skålen! 😍 Tycker dock att du ska köra på den snygga fåtöljen istället för en puff.

  Svara

  Ojjj men gud!! Skrinet!! Älskar att spegeln är så stor! Motiverat köp också när det är något som du saknar! Men jag skulle inte tacka nej till skålen precis. Otroligt fin på en stor bänkyta. Hahaha men jag är ju helt såld på allt! Tvivlar på att något inte skulle bli bra. Frågan är vad du tröttnar på snabbast och om du tror att det går att hitta bättre?

  Svara

  Oj oj oj,svårt att råda men jag säger som så att du är så gammal nu så du får själv bestämma:) men ja,stövlarna är ju snygga men det är ju snart vår så vänta med dem!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här