Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:51 | mars 8, 2020

Inredningstrender för 2020 som kommer att försvinna – och vara kvar

Följare bilder är hittade på Pinterest.

Det är väl ingen hemlighet att jag har snöat in mig på trädetaljer i hemmet? Inte bara det här soffbordet och stolarna… Utan rikta blicken längre bak. Fönstrena, väggen iklädd en träpanel och glasdörrarna… Amajgard.

Trä är ju ett utav de bästa materialen för miljön (tillskillnad ifrån plast etc), men också ett av de material som håller över tid. Absolut något som kommer bli stort (läs ännu större) under 2020.

Och typ de här fönstrena? Nyp mig i armen! Plötsligt så blev inramningen utav utsikten en HELT annan…

Sen kommer ju ett sånt här pampigt tak eller parkettgolv ALDRIG att bli otrendigt. Oavsett sekel eller generation. Jag tror absolut nu när vi har nått någon slags kulm av stuckaturer i sekelskiftslägenheter (tyvärr i överflöd i min åsikt) att vi kommer se fler och fler som satsar på pampiga tak. Absolut en trend framåt tror jag – och hoppas! (Ser larvigt ut med övermaxade väggar men noll stuckaturer i taket).

Otroligt härliga färger. Däremot hade jag inte velat bo här själv. Men bordet och stolarna hade gärna fått flytta med hem. Väggfärgen också i och för sig. Har träbord någonsin varit så stort som det är nu..?

Jag tror också att trenden med platsbyggda bokhyllorna kommer att chillas ner och ersättas av andra kreativa lösningar, bla såna här vackra hyllplan tex. Hoppas! Muuums.

Magiskt vacker rumsavdelare (haha eh hittade jag precis på ett eget ord precis?)

Betong och trä kommer för alltid att vara den snyggaste kombinationen enligt mig <3 Och nivåskillnade i golvet. Så länge jag kan minnas har jag velat ha ”halvvåningar” (haha hittade jag på ett till ord precis? Men inte ett övre + ett undre plan utan flera halvplan istället!). Det är ju något otroligt OMBONAT med det.

En bild i dålig kvalite! Men ack så fin. Jag tycker sällan att skjutdörrar till en garderob är snyggt… Men dessa skulle ju vara riktigt fina i en tvättstuga, eller i ett poolhus exempelvis.

Inbyggd hylla som är otroligt drömmig. Vill vill vill haaa.

Det här köket är det första jag sparade ner på min Pinterest för flera år sen. Och än idag är det mitt absoluta favoritkök (jag tror att det här var det första, om inte annat är det väldigt likt). Det är ifrån Nordiska Kök.

Det är något med den här färgkombinationen som gör mig helt varm inombords? Färgerna gör sig så fruktansvärt fina tillsammans också, och hade inte alls varit lika fina i kombination med något annat.

Vi har ju inte heller några överskåp (absolut snyggast enligt mig), så på sikt kommer vi att byta ut bänkskivan mot en stenskiva i en varmgrå ton som matchar vart betonggolv. Sedan måla in väggarna ton i ton med bänkskivan och få upp vägglampor såhär. Herregud jag finner inga ord för hur snyggt det är.

Närmre bild på bänkskivan och hur det ser ut när man drar ut lådorna.. Hajdå å tack för maj!

Psst: ni glömmer väl inte att följa mig på Pinterest om ni vill ha daglig inredningsinspiration? ”Ellinor Löfgren heter jag där”.


3 kommentarer3 kommentarer om “Inredningstrender för 2020 som kommer att försvinna – och vara kvar”

    Vi har våra fönstersmygar trärena och jag äääälskar det!!! Tredje året nu och de är fortfarande lika älskade, ser aldrig att jag kommer tröttna på dem, någonsin?! ♥

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här