Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | februari 4, 2020

Mini-housetour i videoformat

Nu ni mina fina! Jag har äntligen tagit tummen ur. Eller ja, jag och jag… Länsförsäkringar ville göra ett samarbete med mig på Instagram och frågade om dom fick filma lite hemma i huset. Jag sa glatt ja, och inspelningen gick toppen när dom väl var här. Dom ställde en massa frågor om min och P’s relation/hur vi tänker kring inredning/flytt etc som jag svarar på samtidigt som jag visar er följare runt hehe.

Men när jag skulle lägga upp den härom dagen så grät jag nästan av prestationsångest hahaha. Jag har faktiskt bara kollat några sekunder hit och dit i videon. Jag hade gärna kollat på hela, men vi visar upp delar i huset som jag allllllldrig någonsin visar upp på mina sociala medier. För att vi helt enkelt inte är klara där.

Jaja jag ska inte avslöja för mycket om vad som händer i videon. Vill ni se det här korta härliga klippet så KLICKAR NI HÄR för att komma till min IG TV.

Och har ni redan sett hela videon, vad tyckte ni? Ska jag släppa på min ”duktiga flicka”-grej och bara KÖRA på det här med att stå framför videokameran?


6 kommentarer6 kommentarer om “Mini-housetour i videoformat”

  Vad kul att se hur du har det i ditt hem! Vad gullig du är,klart att du kommer att bo på en stor gård i Skåne.Jag skall hålla koll på gårdar som jag tror hade passat dig.Pax för att arrenderar ev betesmark till mina oxar!

  Svara

  Såg videon igår och när den var slut undrade jag var delarna som inte är klara var någonstans? Jag lovar att det i princip inte är någon annan som tänker på att någon del av huset inte var färdig/tillräckligt fin, it´s all in your head!! Jag tyckte att videon var superhärlig, och ser gärna liknande videos på dina egna kanaler i framtiden! KRAM och ha en fantastisk resa! <3

  Svara

  Jättemysigt klipp, roligt med ”73 questions with” koncept. Tyckte inte alls det var stelt, tvärtom det kändes väldigt naturligt. Du har ett superfint hem, var stolt! Blir man dessutom någonsin klar? Haha

  Svara

  Va bra du gör dig i videoformat! Och vilket fint hem du har 🙂

  Svara

  Så fint! Kan jeg spørre om hvor blazeren din er fra? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här