Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:59 | februari 3, 2020

Nu drar vi till Afrika

Kappa Zara | Väska Arket | Halsduk Seezona | Solglasögon Dior (tror jag)

Gänget! Denna dagen går nog inte till historien som den smidigaste hahaha. Jag som trodde att jag var ute i såg god tid med packning, intyg för mediciner, jobb, vaccinationer etc. Ändå slutar det med att jag får göra allt i sista minuten idag i alla fall. Varför blir det alltid så?

Klockan är 16:53 nu och för en timme sedan vaccinerade vi oss, för 10min sen fick jag mitt paket med all packning inför resan – och just nu står vi på apoteket för att hämta ut malariatabletterna. Hahaha herregud. Men vi är på G i alla fall. Det är det viktigaste.

Nu drar vi på min absoluta drömresa! Ses i Tanzania!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här