Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:39 | januari 2, 2020

Gott nytt år!

Hej gänget! Hur mår ni? Hur var ert nyårsfirande? Jag hade en GRYM kväll och så löjligt roligt nere hos bästis i Linköping. Vi var 12pers som alla sov över, och det var både padelturnering, musikquiz, fantastisk mat och allmänt götta. 10 av 10 för hur ett nyårsfirande ska vara faktiskt. Kameran var med så jag ska ta tag i redigeringen så fort jag sätter mig vid en dator nästa gång…

Igår var jag bakis (blir sällan illamående vilket inte skedde igår heller, men extremt trött). Så jag tror att både jag och P sov i 20h hahaha. Idag däremot så kollar vi på Wallander-marathon medan vi äter grönkålssoppa och fröknäcke. Vid klockan 18 har vi paddelgänget med gänget så nu måste jag börja fixa mig. Pöss!!


1 kommentarerEn kommentar om “Gott nytt år!”

    Ahh vilket tjusigt par! Hade du inte superklänningen på dig? fast den du hade var också fin!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här