Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:34 | november 24, 2019

Göteborgs bästa inredningsbutik – gå hit!

I lördags gick skutan mot Artilleriet, en inredningsbutik i centrala Göteborg. Det mesta är rätt pricy, men finns några godbitar också. Men oavsett om man vill shoppa eller inte så får man (i alla fall jag) såå mycket inspiration. Det är absolut värt ett besök om ni är i Göteborg.

Älskade både fåtölj, matta, pall och vas! Vet inte märke på alla sakerna jag kommer att visa nu, så ni får åka dit själva och kika.

Drömfåtöljen. Den hade varit så vacker hemma hos oss i svart eller beige. Aaahhhh.

Jag hittade dessa glasen som jag ääääääälskaaaaaaaar. Vill ha dom (helst redan igår!). Tänk att dricka bubblor ur dessa – mmmm.

Det fanns massa roliga julkulor! Bla denna med popcorn och pärlor för 230kr/st. Den är ju väldigt typisk mig – popcornkvinnan. Så trots att den skrek efter att bli min så la jag tillbaka den i hyllan.

Jag älskar ju att ha lite crazy julkulor i granen.

Ser ni de vita kyrkorna i bakgrunden? De är så fina. Jag tror att de kostar mellan 100-250kr st. Så kan man köpa flera stycken och möblera lite hur man vill.

Jag har letat efter såna här luftballonger! De fanns i flera färger och kostade 250kr/st. Velar lite mellan vilken färg jag vill ha, men jag får nog bestämma mig snart för jag vill ha 10st i granen i december. De finns liknande utan både hänge och ljus för 200kr på barnavdelningen på typ Sleepo, New Port, Royal Design osv. Tips tips!

Titta så fint! Dessa är de svarta/silvriga. Älskar även ljusslingan med stjärnorna.

Denna tavlan har jag kollat på i snart 3år. Dom är så feta tycker jag och skulle vara så himla läcker på en vägg i vårt hus. Det känns som att tavlan och huset hör ihop på något vis.

Det är riktigt snyggt med såna här bord tycker jag. Tyvärr har det nästan blivit lite too much utav det på sociala medier, och borden har börjat stylas så fult… Typ som marmor för några år sedan tycker jag. Från att det var vackert och att bara några få hade det hemma… Till att alla började använda det, och dessutom i de absolut fulaste sammanhangen. Tillslut hade ju folk påslakan med marmorprints?? Och plötsligt var det inte lika fint längre.

Älskar även dessa borden i samma stil som de andra!

Min älskade Floslampa. Jag kan inte släppa att P köpte 65 ledlampor i mörkgrått och satte i. Ledlampor är ju superbra, men själva lampan är SÅ MYCKET VACKRARE i genomskinligt glas.

Emelie var taggad på shopping!

Mysfåtöljen. Denna skulle man ha hemma.

Krukor i ett tjugotal olika färger och storlekar!

Jag älskar verkligen denna butiken, och Göteborg bjuder på många butiker likt denna tycker jag. Ni vet, mysig vibe men ändå supertrendig och UNIK. Jag hoppas verkligen att just Artilleriet kan öppna i Stockholm också (eller inte för då försvinner väl hela charmen hehe).


1 kommentarerEn kommentar om “Göteborgs bästa inredningsbutik – gå hit!”

    Du som är i Linköping rätt ofta (har jag förstått det rätt då? Hehe), så finns det en inredningsbutik som liknar denna SÅ MYCKET! Esq heter den och ligger på Bokhållaregatan 2B, mitt emot restaurangen 1854. De har även en instagram som jag ÄLSKAR @butikesq och numera webbshop också, http://www.butikesq.se
    Tips tips!!!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här