Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | november 22, 2019

Bilar till Göteborg i helgen

Nu anländer vi snart i Göteborg, eller närmare bestämt Onsala – där min älskade Emelie bor i ett hus med sin Christofer och lilla Stella. Jag har känt de två sedan jag bodde i Göteborg, och för två somrar sen bevittnade jag dem älska varandra i nöd och lust på Mallorca. Jag har så länge jag kan minnas sett upp till dem som par, och önskat att jag en dag skulle få uppleva något likadant.

När vi var nere i Marbella för bröllop i somras så passade vi på att hänga med Emelie och Christofer som lyckligtvis också var där samtidigt! Efter en långlunch på 6h bokade vi en weekend hemma hos dem – och vipps så är den helgen här!

Kotten fick stanna hemma, eller ja hos min lillasyster Olivia. Vi lämnade honom på TC och efter någon minut i bilen skickade hon denna bilden. Alltså Hahahaha jag skrattade rakt ut. Bruno ser så glad och taggad ut på att åka tunnelbana. Något han har varit livrädd för innan. Så nu lämnar vi honom med gott samvete!

Åååå vad jag har längtat efter den här helgen. Nu måste jag sluta skriva annars kommer jag spy ner hela framsätet av åksjuka. Glad helg på er mina göööömmooooor.


4 kommentarer4 kommentarer om “Bilar till Göteborg i helgen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här