Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:46 | november 21, 2019

Avslöjar en hemlighet – firar lyckat möte & dagens outfit


Heeej mina godgrodor!! Ni vet ju att jag skulle iväg på ett möte idag för en stor och rolig grej… Let me just say: DET GICK SÅ BRA!!!! Ni kommer självklart att få veta prick allt, och som jag skrev så har ett utav mina krav varit att jag ska vara transperat med er ifrån start.

Nu är det snabba puckar som gäller och vi drog faktiskt igång redan idag. Kan ni gissa vad det är jag håller på med? Hehe…? Kommer kunna berätta om senast 2,5 vecka (jag vet i den här världen är det ett decennium men det har faktiskt gått väldigt fort!).

Såhär gick jag i alla fall klädd idag. Jag haffade tröjan som jag bloggade om för några dagar sedan (läs här). Och jag ÄLSKAR passformen – färgen – ja allt!

Visste ni förresten att jag har självlockigt hår? Jag stylar ju och plattar till det i princip JÄMT till vardags – men såhär ser det alltså ut utan både produkter och stylingverktyg.

Nej nu måste jag rusa!!! P ringde precis och sa att vi ska åka iväg och käka middag för att fira dagens möte. Lite rödvin är faktiskt precis vad jag är sugen på just nu också. HOPPAS NI HAR HAFT EN MAGISK TORSDAG MINA VÄNNER!!! Trots SKETvädret!!

Skriv gärna i kommentarsfältet och gissa vad jag har för spännande på G!


5 kommentarer5 kommentarer om “Avslöjar en hemlighet – firar lyckat möte & dagens outfit”

  Du är alltid jättefin i håret! Spännande med nytt uppdrag och jag gissar på ambassadör för något bilmärke! Kanske för Mini Cooper:) eller Tesla eller Köenigsegg.Jag är så nyfiken!
  Grattis till vad det nu än är!!

  Svara

  Kul med nytt projekt!
  Har ett önskeinlägg (som jag inte tror du gjort tidigare?): Om att ”låna” bilder på internet, ex skriva ”lånad från Pinterest/H&M/Bloggare”. Och hur funkar det med att låna bilder till moodboards? Ha en fin fredag!

  Svara

  Hej fina! Vad menar du med att låna bilder? Typ på saker jag blir inspirerad utav? Eller hur menar du hehe?

  KRAM

  Svara

  Förlåt kanske var otydlig 🙂 menade allmänt vad som gäller lagmässigt på sociala medier och på bloggar när man lånar bilder. Du är alltid så påläst och bra att på förklara!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här