Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:59 | november 14, 2019

Ska jag byta jobb och satsa på mäklaryrket istället?

Jag vet att detta kanske kommer att låta töntigt, men jag är sååå stolt över mitt samarbete med Brisk Properties (fastighetsutvecklingsbolag) som jag publicerade på min Instagram Stories igår. Det kanske inte var en biggie för någon, men för mig var det verkligen det. Jag ÄLSKADE mitt jobb på ett sätt jag inte trodde var möjligt när vi spelade in detta.

För er som missade så höll jag i en guidad house tour igenom deras sjukt fina nybyggda radhus, härute i Nacka. Området heter ”Lampaffären” för att det låg en lampaffär här tidigare, och det är liksom inga vanliga radhus det här… Utan dom har verkligen det där ”lilla extra”. Så det var inte det minsta svårt att visa upp allt det fina dessa välplanerade kvadratmeterna hade att erbjuda.

Hahaha många skrev och tyckte att jag borde börja jobba som mäklare… Men det är ju inte riktigt säljbiten jag är intresserad utav. Även fast jag blev sjukt smickrad så är det mer ”programledandet” eller ja, främst intresset för just byggnation, som jag tycker är roligast.

Detta inlägget ingår inte i samarbetet, utan det var bara på IG story. Men jag vill ändå tipsa er om att gå på visning nu i helgen. Det brukar jag göra emellanåt på söndagarna. Det finns ju typ inget roligare att kika runt och bli lite inspirerad om inte annat? Klicka här så kommer ni till deras site för att läsa mer.


1 kommentarerEn kommentar om “Ska jag byta jobb och satsa på mäklaryrket istället?”

    Fina hus och rejäla ytor måste jag säga.Nåja,jag får nog först hitta nån att dela boendekostnaden med.Känner du nån som är ledig så hojta till;))
    Ha en finer fredag!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här