Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:17 | november 13, 2019

Jag måste göra om mitt liv


Hej bästa ni. Dagen idag har verkligen gått i ETT. Mötesmarathon och events omlott från morgon till kväll. Igår fick jag ju träffa en hjärnforskare som skakade om mitt liv, och idag hade jag ett möte med en person som fick lära sig den hårda vägen – hur negativt stress över lång tid är för vår hjärna. Det känns faktiskt MENAT att detta skulle komma till mig just nu i livet.

Faux Fur Dry Lake | Smycken Safira 

När jag kom hem förut idag så stängde jag av telefonen och la den i hallen. Sedan har jag njutit av en middag med min kille (utan jobb) och kollat på våra serier (utan jobb). Dessutom gick jag ut med Bruno (utan jobb) och la mig i sängen med P (utan jobb). 4 saker jag inte har gjort en enda gång de senaste veckorna. Jag tänkte prata mer om det här imorgon och vilket wake up call jag fick. För att nu måste jag sova. Det är inspelningsdag för samarbeten och ett nytt projekt på gång!! PEPPEN! Puss.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här