Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | oktober 30, 2019

Kollat på tomt och firat husköp

Titta vad vi gjorde idag! Både jag och P jobbade hemifrån idag, så vid lunch åkte vi ner till Boo Gård (någon minut ifrån oss med bil) där våra vänner Stork och Felicia har köpt en tomt!! Jag är så ORIMLIGT glad för deras skull att dom nog tycker att jag är obehaglig hahaha.

Vi överraskade med lite alkoholfria bubblor och traskade runt på tomten och fantiserade om vart kök, badrum, hall, altan, utekök, poolhus, garage etc kommer att stå färdigt om något år. Men också hur solen går på himlen, vart man kan ta el/vatten och vilka träd som borde stå kvar. Jag tycker INTE att man ska ta bort alla träd på en tomt som många gör numera. Tvärtom! Det är ju det som skapar liv. Det snyggaste är att anpassa huset helt utefter en tomt och bygga in det bland bergen/träden etc tycker jag.

Dom fick tillträde idag nämligen efter en tids väntan, så i nästa vecka börjar dom att ta bort träd så att man överhuvudtaget kommer in på tomten. WOAAAAH många har nog svårt att visualisera sig hur ett sånt här bygge går till. Och det har jag med emellanåt, men just detta såg jag prick framför mig hur FANTASTISKT vackert det kommer att bli. Jag längtar efter att få följa deras husbygge och dröm.

Fellan är höggravid och hade BF igår, så jag hoppades att vattnet skulle gå under tiden vi knallade runt. Men icke… Felicia är ju här utifrån, så när vi hittade vårt hus pratade hon väldigt gott om Nacka hehe. Sedan dess har vi väntat på att dom också ska ansluta sig. Tanken är att dem ska bygga ett hus i tidig 1900-tals stil vilket kommer passa jättebra in med de övriga husen på gatan. Jag är så glad för deras skull och förhoppningsvis åker vi ut med en motorsåg redan på söndag och hjälper till att få bort bråte. Jag och P ÄLSKAR ju projekt och att dona, så vem vet, vi kanske blir högst involverade i detta bygget hahaha.

Efteråt var jag så hög på adrenalin att Storken och Fellan var tvungna att visa mig en tomt som dom tyckte att vi skulle slå till på. Den var snorfet men tyvärr var solläget lite tokigt i min mening. Men vem vet hehehe!!!!!


1 kommentarerEn kommentar om “Kollat på tomt och firat husköp”

    Ja vilken grej ifall hon börjat föda på tomten till familjens gemensamma hus! Jooo,slå till på tomten men pruta rejält först!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här