Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | oktober 15, 2019

Vad gör min assistent för mig?

Härifrån jobbade vi idag! Tänk att man kan sitta vart som helst när man är egen? Det är en sån dröm. Och idag blev det Armémuseet, som ligger precis vid Östermalmstorg/Strandvägen. Jag köpte såklart fikaaaa.

Dom har en parkering som är perfekt för mig med bil hehe. Och dom har Stockholms mest hemliga uteservering på somrarna. Det finns ALLTID ett ledigt bord i solen, och en flaska cava för 300kr. Catching!

Jag hade på mig svarta sneakers, ett par nya långa gråa byxor, vitt linne och svart kavaj. Plättlätt att klä sig på morgonen när allt man har i garderoben i princip passar ihop.

Någon undrade vad Ellen gör för mig, och just nu sitter hon och gör en helt ny blogg. Mailar med kunder. Fotar och redigerar content. Håller koll på mina samarbeten. Och ja – sen tar vara två dagar i veckan slut!

Måste även visa er den här fåtöljen ifrån Zara Home som jag hittade idag! Den kostar €200 vilket är ett sinnessjukt kap då jag tycker att det är en kopia på en stol jag har kikat på för 50 000kr… Så tips tips mina älskade följare!


4 kommentarer4 kommentarer om “Vad gör min assistent för mig?”

  Vad spännande med en ny blogg! Ellen är nog ett bra val som assistent,hon ser skärpt ut.Verkligen koncentrerad på jobbet.Det är ju toppen att varje dag kunna välja en ny arbetsplats.En tjusning i sig det!

  Svara

  Vänta…..köpte du allt dedär fikat till er?!?! Faaan, man kanske ändå skulle ha sökt jobbet…behöver Ellen en assistent? Hehe skoja

  Svara

  Var är jeansen ifrån? 🙂 Har också långa ben och tycker du brukar ha så bra tips på byxor som inte blir typ piratbyxor :)))) KRAM!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här