Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | september 19, 2019

Mitt motto: det ska se lyxigt ut för en billig peng

Inlägget innehåller adlinks.

Såhär kan en gå klädd en vanlig torsdag! Vilket jag gjorde för prick en vecka sedan. Tyvärr glömde jag ju bara att lägga upp den och pang – så blev jag sjuk. Jag var nyligen på ett affärsmöte med ett klädföretag som berömde min stil (<33!!). Jag blev så himla varm i hjärtat och sa att jag försöker få till en ”lyxig” vibe för en billig peng. Då så hon på kontoret att ”det är en konst att göra det, som jag tycker att du lyckas med”. Alltså?! Jag dog!

Som ni vet har jag ju under många år varit så obekväm i just min STIL, men jag känner att det börjar släppa. Och då är det så himla himla kul att få uppskattning för det. Ett ord dock som jag tycker sätter ordet på min stil är ”BUSINESS CHIC”. Eller?! Mina kläder funkar ju 9/10 gånger på både jobb och AWn efteråt.
Min väska är ny ifrån H&M men jag tycker på riktigt att den både SER och KÄNNS väldigt dyr – good job H&M. Det är den perfekta beiga färgen och rymmer så sjukt mycket. Jag har letat efter en väska i denna sizen och har lääänge kollat på en ifrån Celiné som kostar 25 000kr haha…
Tröja (ny favorit!) | Skinnbyxor | Slip-in Skor i mocka | Väska H&M slutsåld | Solglasögon 149kr | Smycken Safira

Se hit alla långisar:
Jag har ett sjukt bra tips till er! Jag har letat efter ett par skinnbyxor som är lite kortare nedtill och vida. Vilket har varit 100% omöjligt för de som har sålts i den modellen har slutat under mitt knä. Så nu köpte jag ett par långa bootcut skinnbyxor som jag plättlätt bara klippte av nedtill i den längden som jag själv ville ha. Jag är så så nöjd. Det är ju skillnad på kvalitét när det är fake VS äkta skinn och dessa är i fake. Men oavsett ett bra tips! Funkar ju om du letar efter en ”kortare och vidare” jeansmodell också tex.


6 kommentarer6 kommentarer om “Mitt motto: det ska se lyxigt ut för en billig peng”

  Hej Ellinor!!

  Jag har precis fått ett jobb där klädkoden är kostym. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, speciellt när det kommer till nederdelar samt skor. Snälla hjälp mig!!

  Kram från Emma

  Svara

  Så snyggt! Kan inte du göra en post om snygga vinterjackor o dunjackor?

  Svara

  Du är en pärla,jovisst är det business class! Snyggt får gärna vara billigt säger jag också!

  Svara

  Har letat för evigt efter ett par snygga skinnbyxpr, omöjligt att hitta om man är smal men har långa ben😒 vart är dina ifrån?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här