Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:14 | september 18, 2019

14 snabba frågor om mig


1. Beroende av?
Knäckebröd (6st/dagen) med smör, popcorn (1pak/dagen) och tuggummi (6st/dagen). Och svensk musik.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
Beige eller vitt tror jag. Okej beige. Hellre beiga byxor på vintern än vita. Hellre beige klänning än en vit på ett bröllop tex. Jag gillar grått och marinblått men jag har insett att jag inte alls drivs lika bra i det som beige.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Haha typ mina ögonfransar sjukt nog? Eller mina ben. ALLT! Nejmen oftast något jag har på mig typ.

4. Några mål inför 2020?
Typ att inte ha några mål. Eller jo för helv att köpa Royal Copenhagens porsinserie Star Fluted Christmas (kopiera detta och klistra in på Google så fattar ni varför jag inte kan LEVA utan denna julservisen ett enda år till).

5. Brukar du skratta för dig själv?
Hahaha ja hela tiden. Inte skrattar högt kanske om jag inte ser ett klipp/en bild. Är mer en fnissig person. Drar någon ett skämt är jag dock den som skrattar högst typ.

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Haggis (spyr seriöst av tanken). Men gjorde det enbart för min älskade svärfars skull på hans begravning för två år sen. För er som inte vet vad haggis är, here u go: traditionell skotts rätt gjord på lever, lunga och hjärta från får, havregryn, lök, fårtalg och olika kryddor SAMT tillagas i en fårmage (!).

7. Hur skulle du beskriva dig själv med 5 ord?
Hög integritet, busig, snäll, skämtsam och social kanske?? Mina kompisar ba: Nä….

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Oj. Jag har ju verkligen ALDRIG velat bo i Stockholm. När jag bodde i Gnesta visualiserade jag mig alltid ett liv här, men sen jag basiclly flyttade upp i 1an så har jag alltid ogillat Stockholm. När jag bodde i Göteborg så kände jag att jag ville bo där hela livet. Nu… Vet jag inte? Jag kan absolut inte se mig själv med barn i Stockholm. Helst Skåne?

9. Hur ser din morgonrutin ut?
Snooza sönder i minst 1,5h. Resten av morgonen ser prick likadan ut jämt. P har hunnit gå ut med Bruno och duschat när jag kommer ner till köket i morgonrock. Medan han plockar fram tallrickar och bestick tar jag fram det som behövs ur kylen. Sen äter vi knäckemackor med leverpastej och smörgåsgurka + flingor och fil. Han åker till jobbet och jag plockar undan.

10. Vad längtar du efter?
Att en ny säsong av: Vår tid är nu, Innan vi dör, Younger, Fyra bröllop och en begravning och The Crown ska släppas. Hååååll käften. Och Vickans bröllop i Marbella om några dagar. Och min födelsedag den 3e oktober.

11. Vad är viktigast på ditt bröllop?
RINGEN!!!! Ne skoja. Att jag (och P hehe) är lyckliga såklart. Och att det får vara på mitt sätt, annars kan jag skita i det. Typ som allt annat här i livet höhö.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Jag somnar oftast ganska exakt vid 00:30. Då har jag lyssnat på P och Brunos snarkande i ca 3h vilket känns lagom.

13. Vem kallar du dina bästa vänner?
Elinjo och Carroläjn.

14. Vad finns alltid i din handväska?
Tuggummi, hörlurar, kort, en tofs, bilnycklar, glasögon eller solglasögon (har alltid ett par på mig) och en bajspåse till Bruno. Sjukt stelt när man glömmer det hemma. PS skulle även ALDRIG NÅGONSIN lämna mitt hem utan hörlurar. Jag måste ALLTID ha ljud i öronen. Får panikångest av bara TANKEN att gå i en affär/sitta på en buss/gå på gatan UTAN ljud i öronen. Det är mest hela grejen att jag inte kan solla bort vad jag vill höra och inte då typ? Att man måste lyssna på vad alla andra människor gör och pratar om. Så otroligt distraherande och krävande.


3 kommentarer3 kommentarer om “14 snabba frågor om mig”

  Du har en väldigt mysig humor och du var den kompisen i skolan som man bara behövde titta på så visste man vad den tänkte på och började skratta ihop.Ja du vet när man satt på lektion och absolut inte fick skratta så tittade man på sin kompis och så kunde man inte hålla sig.
  Du har ett väldigt vackert leende och ja,ögonen är så fina så.
  Jag gissar att du har hög arbetskapacitet när det behövs.Du är väldigt generös som människa och en person man gärna hade haft som granne.
  Integritet måste man ha,speciellt i ditt jobb och jag tror att du har det utan att som många andra bli otrevlig,du har integritet med finess!
  Nåja,vi väntar väl med resten av superlativen till nästa 14 frågor:) ! Jag glömde såklart att det är en glädje att titta in här och se allt tjusigt som du visar oss.Fina kläder,fina smycken osv.

  Svara

  Jag tror du har en stalker

  Svara

  Ja det har hon:) heheh,nä jag tycker att det är jättekul att se ett proffs arbeta.Vem kan motstå vackra kläder och en vacker tjej som verkligen bär upp det? Ja,inte jag inte! Det är kul för en lantis som jag att få se lite glamour.Ellinors modeinlägg har hög kvalite och jämn kvalite.Hon är ett proffs som inspirerar många,det är jag säker på.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här