Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:50 | september 12, 2019

Min önskelista och billigt inredningstips

1. Tavla Desenio | 2. Vas H&M Home | 3. Lampa Sleepo | 4. Puff H&M Home | 5. Påslakanset H&M Home | 6. Överkast Sleepo | 7. Byrå IKEA

Här har vi en lista med vad jag önskar mig just nu till vårt sovrum! Några utav sakerna har jag faktiskt redan (brun vas + påslakan). Medan byrån ’Stockholm’ ifrån IKEA har legat på önskelistan sedan den släpptes för 1,5år sedan. Nu sänkes priset från 5k till 4k också vilket fick min plånbok att ropa hurra! Önskar mig även ett par nya svarta sängben men det var för tråkigt att ha med i kollaget hehe. I och med att jag både läser, målar naglar och kollar i tidningar i vår säng så är modellen på våra lampor värdelös. Jag ser inte ett skit rent ut sagt. Så next på tur är även nya sänglampor som man kan rikta. Behöver ett par perfekt stora i svart, som går att böja på. Just nu har dessa bäst pris.

Jag tror att ni också får en ”vibe” av vilken känsla vi vill ha i sovrummet. Jag ser framför mig att detta är grunden, men att man sedan lägger till vår ASFETA teddy-sänggavel och andra statyetter osv. Jag älskar att man numera inte behöver lägga tiotusentals kronor på konst om man inte vill det heller. Denna tavlan hittade jag efter 2 sekunder på hemsidan och den kostar 89kr (!!!!!!!). Näe jag ska banne mig lägga en beställning direkt. Tavlor är ju en sån lätt grej att bara byta ut eller byta rum på också. Billigt knep!


1 kommentarerEn kommentar om “Min önskelista och billigt inredningstips”

    Påslakanset i tvättat linne var fint.Gillar den nyansen som tvättat innebär.IKEA har väldigt robusta och bra möbler OCH billiga.Ordentligt ljus måste man ju ha så att man ser vad man håller på med:)
    Kom på att jag precis klickat in ett och halvt öre till dig nu;)kan du inte göra så att man kan klicka direkt på bilderna? man är ju lite lat och det hade nog gjort att fler orkar klickar.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här