Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | augusti 14, 2019

Outfit dag 1 Way Out West

Inlägget innehåller adlinks

Så var Way Out West över för den här gången! Herregud så kul jag hade, men intensivt som vanligt mellan torsdag till söndag. Såklart gick jag dit med min donna Elin då vi faktiskt lärde känna varandra på den här festivalen för 5år sedan. Och sedan dess har vi suttit ihop haha!

Jag har aldrig gillat att klä mig ”festivaligt”, men som ni vet har jag den har sommaren lagt lite mer tid på mitt klädintresse och kommer närmre och närmre att hitta ”MIN STIL”. Så i år hade jag inte alls lika mycket klädångest som vanligt. Men precis innan vi hoppade in i taxin så frågade jag Elin ”är inte det här så sjukt tråkigt?”. Men hon svarade att det kändes väldigt jag, att det var enkelt men ändå trendigt och stilrent. Vilken vän va! Sedan var jag ju redo!!

Stickad tröja Lindex slutsåld liknande här | Vit kjol | Väska Zara | Sneakers rea Twist & Tango | Solglasögon Twist & Tango Miami 

Det här året spenderade jag såå mycket mer tid inne på festivalområdet än vad jag har gjort tidigare. Innan har jag alltid hängt mycket i VIP-området men också utanför själva festivalområdet, då hela Göteborg är en enda stor fest de här dagarna. Men i år hann jag alltså med väldigt många spelningar. Och på torsdagen var min solklara favorit naturligtvis Zara Larsson. Vilken kvinna alltså! Det kanske är just grejen att hon har varit så öppen med sin dröm om att bli världstjärna, som det är så mäktigt att se henne göra sin grej på scenen framför alla tusentals människor. Näe! Dag 1 på Way Out West var helt klart över förväntan. På kvällen skippade vi att gå ut, men det var inte fy skam för då kunde jag njuta av hotellfrukosten på hotellet dagen efter.

Om jag var lycklig? Ååååfan att jag var!!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Outfit dag 1 Way Out West”

    Jag kan inte riktigt bestämma mig för vem av er,Elin eller du,som är snyggast.Ni är jättefina båda två! Två riktiga strandsnäckor!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här