Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | juni 9, 2019

Dubai Beachclub och outfits dag 2


Klänning ifrån H&M, verkar vara slutsåld online men jag såg i butik förra veckan. Deras Premium kollektion om jag inte minns helt fel.

Sanja, Vickan, Ida

Men HERREGUD!! Jag la ju aldrig upp del två av vår möhippa i Dubai. Som för övrigt var topp 3 bästa resorna i mitt liv (kommer dock inte på någon som har varit bättre? Vi var på plats i 3 dagar och reste två nätter. Så här kommer dag två.

Min älskade blivande brud – Victoria! Aka Miss Puppi (hon kallar sin kille för Puppi men det är inget efternamn dem ska ta)

Vi åkte till en beachclub som hette Playa Domade för att hänga där hela dagen.


Idas outfit: allt köpt i Italien. Min outfit: bikini H&M, solglasögon Nelly.com, kjol Marbella

Jag måste verkligen slå ett slag för denna beachcluben. Väldigt lugnt ställe och rätt nyöppnat. Men det låg nära oss ute på The Palm. Plus att maten var heeeeelt sinnessjukt god. Och man fick så mycket!!

 
Fräscha kycklingsallader, tonfisk & avokado, mini hamburgare, pommes frites och calamares till FÖRRÄTT. Redan här rullade vi typ fram…

Tequliashots till efterrätt! Jag känner faktiskt inget gäng som dricker så mycket tequila som oss hahaha. Det är standard. Maragaritas är vår signaturdrink. Och ALLTID Espresso Martinis till efterrätt om det finns på menyn!

Dubai är så fantastiskt för mitt bland de enorma skyskraporna är det strandliv. Underbara kontraster. Dubai har ALLT.

Till varmrätt beställde vi in tryffelrisotto, kyckling, lax, grillade grönsaker och bönsallad. Prick allt var gott!

Hela gänget <3 Jag hade träffat nästan alla innan, men jag kom flera tjejer mycket närmre. I vårt tjejgäng generellt så är det Vickan som håller ihop oss alla. Herregud det finns verkligen ingen snällare eller mer godhjärtad människa än henne.

På Beachcluben fanns flera olika hörnor, pooler och områden. Utan att bli fööör stort. Och när solen gick ner så fanns det tokfina omklädningsrum att fixa till sig i. Ingenting är äckligt i Dubai – inte ens allmänna toaletter?!

Hela beachcluben förvandlades till en klubb med arabisk loungemusik (Vickans favvo) så vi hade ett bord precis vid DJ båset och vattnet.

Min kjol som många frågade efter är egentligen en gammal kaftan ifrån na-kd.

Vi dansade här tills fötterna gav upp och då åkte vi hem till vårt hus och hade efterfest fram tills morgonen. Ni vet när alla bara lägger sig som i en ormgrop och man skrattar, kramas och syskonslåss om vartannat.

Dag tre åkte vi på ökensafari och besökte Dubai Mall… Jag är så tacksam över mitt tjejgäng!!!!! Och nu längtar jag så mycket till bröllopet i Marbella att jag nästan spricker…


2 kommentarer2 kommentarer om “Dubai Beachclub och outfits dag 2”

    De där väskorna, var kommer de ifrån? Så snygga! Och mysig resa ni verkar haft <3

    Svara

    De där väskorna, var kommer de ifrån? Så snygga! Och mysig resa ni verkar haft <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här