Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:44 | maj 14, 2019

Starstrucked över denna kvällen

Förlåt men jag kan inte fatta att jag lever just nu? Det finns vissa produkter som jag DÖR FÖR. Varav Estee Lauders Night Repair Serum är en sådan produkt. Jag tror att jag är deras sämst betalda ambassadör genom tiderna hahaha. Skämt å sido. Men INGET serum klår det – inget! Sedan älskar jag mycket annat också, då jag använder i princip hela deras sortiment inom skönhet. Men också smink! Double Wear Foundation tex som är ett måste under vinter + utgångar.

Jag skulle kunna babbla på om detta hur länge som helst… Men det är i alla fall en ÄRA för mig att få vara medbjuden på ett sånt här event. Med just Estee Lauder. OMG jag fick rysningar när jag skrev ut detta!!!!

Dom andra influencersena (hur skriver man det i plural?) tycker säkert att jag är superlarvig som bokstavligt talat HETSAR SÖNDER om detta och typ GRINAR när jag får mitt ansikte rengjort och smort i produkter. Men jag är starstrucked! Kan man ens vara det med produkter?

Jag är i alla fall extremt tacksam över att få uppleva denna kvällen. Nu ska jag sova över på Stockholms mest hypade hotell atm. Nämligen The Sparrow Hotel som är Grand Hotels nystartade hotell. Det är obeskrivligt vackert här. Jag kommer sova som en prinsessa i 5h. Sedan är det dags att kliva upp och förbereda sig inför morgondagens seminarium. Mår fullständigt skit av den tanken så jag förtränger det ett tag till! Godnatt och TACK för att ni stöttar mig och peppar mig i allt. Ni är verkligen de bästa kompisarna en människa kan ha. PUSS!!!


14 kommentarer14 kommentarer om “Starstrucked över denna kvällen”

  De heter starstruck bara hehe, förlåt var tvungen det är one of my pet peeves! Sjukt bra inlägg senaste tiden och älskar att uppdateringen är mer consistent 🙂

  Svara

  De heter starstruck bara hehe, förlåt var tvungen det är one of my pet peeves! Sjukt bra inlägg senaste tiden och älskar att uppdateringen är mer consistent 🙂

  Svara

  Hej Ellinor!

  Nybliven följare av dig och älskar din stil!!! Vart är din kavaj och byxor från??? <3 Kram Kelly

  Svara

  Hej Ellinor!

  Nybliven följare av dig och älskar din stil!!! Vart är din kavaj och byxor från??? <3 Kram Kelly

  Svara

  Skulle du varmt rekommendera hotellet? Hur var frukosten? Jag och min kille firar snart 2 år ihop, och tänkte ta in på ett mysigt hotell i centrala Stockholm under den helgen. Det såg väldigt fint ut!

  Svara

  Ja ja jaaaa!!!! Hann aldrig äta frukosten men såg bilder och den såg magisk ut. Brukar alltid kolla upp hotell via hashtags osv på Instagram. Där brukar man få se frullen. Kraaam och grattis i förskott!!!<333

  Svara

  Skulle du varmt rekommendera hotellet? Hur var frukosten? Jag och min kille firar snart 2 år ihop, och tänkte ta in på ett mysigt hotell i centrala Stockholm under den helgen. Det såg väldigt fint ut!

  Svara

  Ja ja jaaaa!!!! Hann aldrig äta frukosten men såg bilder och den såg magisk ut. Brukar alltid kolla upp hotell via hashtags osv på Instagram. Där brukar man få se frullen. Kraaam och grattis i förskott!!!<333

  Svara

  Hej Åter igen – vart är dina jeans från? Jag lyckades hitta kavajen på NAKD 🙂

  Svara

  2nd day!! Förra året dock men dom borde ju ha kvar långa tänker jag. Kan kolla upp exakt modell om du vill? KRAM<3

  Svara

  Hej Åter igen – vart är dina jeans från? Jag lyckades hitta kavajen på NAKD 🙂

  Svara

  2nd day!! Förra året dock men dom borde ju ha kvar långa tänker jag. Kan kolla upp exakt modell om du vill? KRAM<3

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här