Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:42 | maj 13, 2019

Träffade Game Of Thrones skådespelaren…

Idag åkte jag som sagt ut på event med Amex som har lanserat sitt nya metallkort. Dem gör en stor nordisk satsning som en av huvudkaraktärerna i Game Of Thrones är ansiktet utåt för. Nämligen norrmannen Kristofer. Vissa av er kanske känner igen honom ifrån Beck också?

Jag tycker i alla fall att han är klockren. Eftersom att kortet tidigare symboliserats med Stureplansstroppar. Men så är det ju inte längre.

I alla fall så åkte vi ribbåt ut till Ekerö och en gammal ruin, där dem hade blåst ut ett tält och eldar.

När vi kom fram blev vi bjudna på äppelmust och fläderlemonad! Åh nom nom nom. Alkoholfritt är det nya på events!

Förlåt men detta var den enda bilden jag fick på mig själv ha ha. Ååååååh Brunisen var förresten med!!! Hans första event! Och OM jag var nojig! Men det funkade så bra. Lite gnäll i bussen på hemresan men thats all. Jag förstår verkligen varför många mammor blir fast hemma den första tiden. Jag blir också så nojig inför allt nytt. Vart ska han kissa? Vad händer OM? Vart gör jag det? Tänk ifall… Osv osv i all oändlighet! Men jag överlevde och nu ska vi ut på fler events tillsammans! Heja Bruno.

Vi åt och drack SÅ GOTT ifrån Adam & Albin. Herregud vilken restaurang alltså.

Kristofer Hivju intervjuades angående hans deltagande i Game Of Thrones. Vilka scener som var fysiskt mest påfrestande, till hur han egentligen fick storyn. Extremt go gubbe!!! Jag hade inte tackat nej till en öl med honom så att sägaaaa.

Efter det höll Sofia Kacim en föreläsning om retorik. Hon har varit med och grundat kvinnonätverket Her som snabbt har expanderat globalt vilket är väldigt kul. Heja kvinnor<3 alltid heja kvinnor <3

Sedan åkte vi in till stan igen. Så himla trevlig dag och STORT tack till Amex för det påkostade fina eventet. Snacka om LYX i vardagen! Åååå <3

Här har vi den förresten! fan-bilden Kristofer tog med Bruno.


2 kommentarer2 kommentarer om “Träffade Game Of Thrones skådespelaren…”

    åh, han verkar så himla härlig! Och vilket event, wow 🙂

    Svara

    åh, han verkar så himla härlig! Och vilket event, wow 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här