Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | maj 9, 2019

Falsk marknadsföring från influencers och er feedback

Bästa jädra ni! Jag vill bara säga TACK för allt ert engagemang här inne det senaste, men också på Instagram. Det är så SATANS kul med kommentarer och jag försöker ta 20min varje dag och bara svara på så mycket jag kan. Tänkte göra det direkt efter detta ang allt ni skrivit kring barn + valpar plus influencer marketing inlägget. Ni ÄR ju mina kollegor, de enda som KAN ge mig feedback på mina inlägg, att en viss samarbetspartner är kul osv. Tänkte även dra upp en specifik kommentar som innehöll konstruktiv kritik och bemöta den. Det händer väldigt sällan att någon skriver något taskigt till mig. Men här om dagen så fick jag en kommentar om att jag hade fula skor på en outfitbild.

Jag tänkte inte alls på det som något elakt, utan tänkte istället att alla har olika smak. Jag älskar ju mina skor – det är ju därför jag har köpt dom. Men sedan scrollade jag ner och då såg jag att en utav er hade försvarat mig <3 Vilket kändes så himla fint. Då förstod jag att den kommentaren kanske var menat att vara elak bara att jag inte tolkade den som det hahaha… Bästa ni som ändå försvarar. För jag hade ju faktiskt kunnat ta illa vid mig, eftersom det här med mode är något som jag känner mig VÄLDIGT osäker i. 

Jag ville bara säga det i alla fall. Tack <3 Jag är verkligen så JÄVLA glad att varenda en av er följer mig. Speciellt när ni säger att ni gör det pga mitt innehåll som publiceras alltid håller hög kvalitét och att ni älskar sättet jag arbetar med samarbetspartners. I den här branschen är det typ det FINASTE man kan få höra tycker jag. Och även viktigt. Jag kämpar verkligen för att den här branschen ska ha ett gott rykte, och då krävs det att vi influencers/kreatörer upprätthåller det. Både gentemot kunder och följare. Annars förstör man för varandra.

Jag tipsade nyligen en bekant (som inte är så insatt i branschen) att Tradera är ett bra ställe att fynda saker på.

Hon: ”Vadå, jag trodde det var ett samarbete?”
Jag: ”Ja det är det ju, men jag blir ju inte sponsrad för att jag säger det här eller vad menar du?”
Hon: ”Nejmen jag har alltid bara tänkt att samarbete betyder att åsikten är köpt. Har typ tänkt att alla företag som arbetar med influencer marketing är flaska därför handlar jag inte från dom.” 

Jag blev så chockad!!! Men jag tror att det är en vanlig fördom ändå. Eller? Kanske inte om man läser min blogg och följer mig och mina samarbeten. För mig är en samarbetspartner ett företag jag älskar/kanske har tipsat om innan/gärna tipsar om.


4 kommentarer4 kommentarer om “Falsk marknadsföring från influencers och er feedback”

  Du har ju ögon för sjukt coola inredningsprylar och inredning överlag. Kan inte du snälla göra ett inlägg eller stories med fina/coola/udda vaser och krukor som kan piffa upp lite mer basic inredning?
  Gärna i prisklass som inte är 1 miljon haha. Älskar din smak!!! KRAM

  Svara

  Du har ju ögon för sjukt coola inredningsprylar och inredning överlag. Kan inte du snälla göra ett inlägg eller stories med fina/coola/udda vaser och krukor som kan piffa upp lite mer basic inredning?
  Gärna i prisklass som inte är 1 miljon haha. Älskar din smak!!! KRAM

  Svara

  Folk som inte är riktigt insatta i branschen kanske inte förstår hur ett samarbete går till. Jag själv har fått mycket mer förståelse för influencers jobb när de (framförallt du) har förklarat vad de faktiskt gör och hur allt går till 😊

  Svara

  Folk som inte är riktigt insatta i branschen kanske inte förstår hur ett samarbete går till. Jag själv har fått mycket mer förståelse för influencers jobb när de (framförallt du) har förklarat vad de faktiskt gör och hur allt går till 😊

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här