Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:34 | maj 9, 2019

Detta köpte jag ifrån ByMalina X Lindex!

Inlägget innehåller adlinks.

Omg idag släpps ju kollektionen mellan Lindex X By Malina. Vilket är väldigt roligt tycker jag eftersom att det är två varumärken jag själv bär och använder. Dem hade en pre-shopping igång där influencers, jounalister, VIP-kunder fick chansen att köpa de plagg man ville ha. Jag köpte något som jag har varit astaggad på längee. Ni ska snart få se vad… Men ser ni den där kaftanen (efter det så?) som hänger där? Jag ångrade så mycket att jag inte köpte den. Såg att den redan är slutsåld på Lindex hemsida också blööö.

Den blåa baddräkten som hängde där bredvid var egentligen planen att köpa. Men den var tyvärr slut i min storlek. Sörjer det seriöst fortfarande. Vill ni se vilka butiker den finns kvar på? Klicka här så kommer ni till baddräkten.

Med denna kollektionen gäller det att skynda fynda mina vänner, då plaggen säljs som smöör i solsken. Jag är så glad att jag fick tag i den piecesen jag hade kikat på innan!


Jag gick dit med dessa två morsorna, Bisse och Micaela. Vi hade varit på en livepodd för podden Babykaos direkt innan som var så himla himla bra. Men mer om det sen!

Förlåt men denna bilden på mig? Är detta ens jag? Hahaha jaja skitsamma.

Det var sååå många igår på eventet som jag kände vilket var kul. Här står jag med Julia till vänster och hennes vän till höger. Julia och jag gick i samma gymnasium sista året (jag gick idrottsgymnasium men bytte sista året). Tänker att jag kan visa er vilka fler jag kände som var där, och hur jag känner dem? Jag försöker ofta att skriva ut det när jag lägger upp sånt här då jag själv alltid undrar vilka alla var när jag läser bloggar haha.

Felicia Aveklew i mitten, träffade jag för första gången för kanske 5år sedan när jag skulle få henne att börja blogga på Nouw haha! Sen har vi gjort grejer tillsammans med Nouw. Idag kör hon youtube. BrowFelicia (till höger) är Stockholms mest hypade ögonbrynsstylist. Hon har fixat mina bryn och jag har följt henne på IG i säkert två år. Deras goa vän till vänster<3

Tvillingarna Lagergren som har podden Tvillingpodden. Dessa tjejerna är så goa att ni ANAR INTE <3 Jessica (till vänster) är gravid på nytt nu och jag är så glad för hennes skull<3

Maria till vänster, var PR-chef på Lindex innan (förlåt Maria om jag skriver fel nu) och vi lärde känna varandra via events plus att Relatable hjälpte Lindex med deras kampanjer. Så då var Lindex min kund. Nu jobbar Maria på Flattered (skovarumärket jag älskat sedan start ni vet?) tillsammans med hennes kollega till höger.Det var många som ville få tag i sitt favoritplagg….

Bland annat journalisten Frida (till vänster) som jag träffade för första gången för 2 veckor sedan. Hon är så jädra klok och vettig. Vi hade ett riktigt gött snack om mediabranschen då VS nu. Sedan Susanne Histrup till höger som jag beundrar så mycket. Modebloggare, 4 barnsmamma som lever i världens finaste hus. Vi pratar alltid om barn och hon är prick en sån mamma jag vill vara. Senast idag skrev hon till mig att hon beundrar mitt arbete på sociala medier och hur mycket engagemang och tid jag lägger <3 Så jädra snällt <3 Fick en tår i ögat då.


Andrea såg jag inte på plats men hittade henne bland bilderna nu hahaha. Men hon är i alla fall inredare/modebloggare. Dock träffade jag henne för första gången för 3år sedan, och då var hon moderator på ett event.

DENNA BIKININ (klick!) är sååååå fin!!!!!

Klicka här för att komma till hela kollektionen!

Omg juste Margaux modellade och var ansiktet utåt för denna kampanjen vilket hon gjorde sååå bra. Perfect match mellan alla tre varumärkena tycker jag och kampanjbilderna är så fina. För 3år sen bloggade jag på bloggportalen Nouw. Margaux jobbade på Devote (bloggportal) och de låg under samma koncern, Modern Women Media. Vi satt alltså på samma kontor och vid samma skrivbord ett tag.

Sofia Kacim är en riktigt ”Embrace Her” tjej. Vi satt på samma kontor, Helio. Som jag ju sa upp min kontorsplats ifrån när vi skaffade Bruno. Men vi tjoade på varandra vid hissen ett par gånger. Hon har startat det globala kvinnonätverket HER. Jävla cool tjej. Hennes vän till höger också!

Okej vad shoppade jag nu då…?

Jo denna bikinin! Okej den här bilden ger den VERKLIGEN INTE rättvisa. Alltså VERKLIGEN INTE. Dessutom var den tillhörande överdelen anledningen till att jag köpte denna. För den är såååå fin. Perfekt för oss med liten byst heheee. Klicka här för att komma till underdelen, så kanske ni hittar överdelen på hemsidan också. Omg säger jag bara…


6 kommentarer6 kommentarer om “Detta köpte jag ifrån ByMalina X Lindex!”

  Äntligen har det kommit bikinis i min smak, jag har seriöst letat sedan förra sommaren och bara fått nöja mig! Så himla fina! < 3

  Svara

  Wiiiie vad kul!!! Ja dom är såååå fina <3 fanns andra modeller för de med större byst tex, höga i midjan, fler baddräkter osv. Man hittar allt på hemsidan <3

  Svara

  Alltså, yäy! Hur snyggt är det inte med en hög midja?! (Helt utmärkt när man har lite mammamage kvar dessutom) 😀

  Svara

  Äntligen har det kommit bikinis i min smak, jag har seriöst letat sedan förra sommaren och bara fått nöja mig! Så himla fina! < 3

  Svara

  Wiiiie vad kul!!! Ja dom är såååå fina <3 fanns andra modeller för de med större byst tex, höga i midjan, fler baddräkter osv. Man hittar allt på hemsidan <3

  Svara

  Alltså, yäy! Hur snyggt är det inte med en hög midja?! (Helt utmärkt när man har lite mammamage kvar dessutom) 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här