Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | maj 7, 2019

Paradise Hotel eller Game Of Thrones?


Tröja Chiquelle // Örhängen H&M

Helluu gänget! Min dag har varit så bra idag. Har börjat äta mina tabletter igen efter ett uppehåll på 3? 4? Veckor. Vilket innebär att jag har fått massor gjort och kan koncentrera mig flera timmar i sträck. Eller ja med 100 uppehåll såklart, men hellre det istället för 1000 hehe!

Men i alla fall! Vi var och kollade på båtplats förut då vi har köplats nr 106 i ”våran” hamn… Hahaha asså. Så vi kollade på två stycken olika. En närmre stan (nära oss) och en längre ifrån (längre ut i skärgården= mindre transportsträcka). Så vi ska skriva en lista imorgon med för och nackdelar med båda platserna, så får vi se.

Förresten jag har ALDRIG kollat på Paradise Hotel förutom den sista halvan av den här säsongen. Min kille har dragit in mig i träsket så att sägaaa… GoT däremot!!! Praise the Lord osv! Det har jag kollat på sedan dag ett. Så nu vill jag få med mig min kille. Han är på säsong 3 nu och sedan kolla från säsong 5 tillsammans.

Väljer ni PH eller GoT?


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här