Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:40 | maj 6, 2019

Dagens outfit och veckans schema

Er önskan är min lag! Ni ville ju ha mer outfits så here u go! En all White så att säga. Älskarrrrr mina nya sneakers. Nätta. Just som jag stod på bilderna gjorde dem inte rättvisa för då såg mina byxor så korta ut. Tanken är ju att strumpan ska gå under byxan.


Kappa Moves // Kashmir Soft Goat // Byxor Bondelid // Sneakers Twist & Tango // Solglasögon Mango // Väska Zara

Måndag: Överleva efter helgens möhippa i Gdansk. Skämt å sido. Men maila ikapp på förmiddagen, producera inlägg om influencer marketing branschen som ska upp och leta inspiration för veckans content.

Edit: skrev hela blogginlägget (tog 6h), redigerade alla bilder ifrån Gdansk och betade igenom halva mailen.

Tisdag: Eventfri! Vilket blir perfekt för då kan jag passa på att ta några bilder hit eller till Instagram. Skicka iväg en offert plus min presentation till fyra eventuella kunder.

Onsdag: Bara skapa content till min story och bloggy. Uppdatera min Pinterest. I vågor så går vissa veckor ut på att fota + skriva + filma utkast. Och andra veckor har jag uppehåll och har därför tid till att bara få vara kreativ. Leta inspiration. Vid 15 har en av mina favvopoddar Babykaos en livepodd med Isabella Löwengrip. På kvällen har jag AW med Lindex X By Malina som lanserar en kollektion ihop!!! Herregud vad kul!

Torsdag: Frukostevent på Diplomat med det danska klädvarumärket New Costumemade där min vän Tess har börjat jobba. Senaste samarbetet med Tradera ska upp på Instagram. Lämna tillbaka en tröja och lämna in min Valentinoväska på lagning om jag hinner (kedjan släppte?).

Fredag: Eventuellt frukostevent med Michaela Forni som lanserar en kollektion med kashmirvarumärket Soft Goat. Glömde nämligen att OSA så hoppas på att det finns en plats över. Hem i några timmar och vara med Brunis. På kvällen har Elin Skogis 95 aka min bästavän har inflyttningsfest. Får se om jag löser hundvakt bara då P ska iväg.


12 kommentarer12 kommentarer om “Dagens outfit och veckans schema”

  Fyfan vilka fula skor😂

  Svara

  Mogen kommentar Sandra, verkligen, om du nu tycker Ellinor har fula skor. Ok sluta läs och håll dina sådana tråkiga åsikter för dig själv. Tack o godnatt.

  Undrar även om det var längesen du köpte väskan från zara?

  Svara

  Vaaa jag älskar dom!! Fast fattar dock om man ogillar för tyckte också att dom var fulsnygga ibörjan heehee <3

  Svara

  Fyfan vilka fula skor😂

  Svara

  Mogen kommentar Sandra, verkligen, om du nu tycker Ellinor har fula skor. Ok sluta läs och håll dina sådana tråkiga åsikter för dig själv. Tack o godnatt.

  Undrar även om det var längesen du köpte väskan från zara?

  Svara

  Vaaa jag älskar dom!! Fast fattar dock om man ogillar för tyckte också att dom var fulsnygga ibörjan heehee <3

  Svara

  Kanske konstig fråga men kan du säga vart du lagade din valentino sen?? Kedjan på min valentino har också släppt😣

  Svara

  Kanske konstig fråga men kan du säga vart du lagade din valentino sen?? Kedjan på min valentino har också släppt😣

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här